0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чотири синочка та лапочка дочка

У Миколи Петровича Андрейчука, гравця під номером 3 минулого розіграшу «ХТО ТАМ», велика сім'я – чотири синочка, лапочка дочка й улюблена дружина Ганна Антонівна, як згодом виявилося, дуже активний гравець «ХТО ТАМ» і генератор усіх ігрових перемог сім'ї Андрейчук. Коли в студії «ХТО ТАМ» з'явився «десант» підтримки від цієї дружної сім'ї (молодший Володя й Ганна Антонівна залишилися вдома вболівати за своїх по телевізору), – не помітити його серед запрошених гостей у студії було неможливо. Зграйка підлітків: Віталій, Ігор, Тетяна та Михайло дружно плескали й активно вболівали за главу сімейства. І руки догори піднімали, й слова підтримки вигукували... Не знаю, чи їх зусиллями, але Микола Петрович пройшов випробування всіма конкурсами й став фіналістом гри – претендентом на квартиру в столиці вартістю 500 тисяч гривень. Для наших героїв із невеликого села Ситники Корсунь-Шевченківського району Черкаської області сума просто фантастична. Можливо, і варто було після першої невдалої спроби відкрити квартиру під номером 337 піти на новий штурм... Але Микола Петрович не зважився, сказав, що краще синиця в кулаці, й узяв виграні ним гроші – понад 51 000 гривень. Таку суму в їхньому селі й за рік не заробиш ні в полі, ні на фермі, ані на будівництві... Микола Петрович на всі руки майстер, вміє робити все – саме на таких людях, міцних і працьовитих, тримаються українські села. У результаті грою залишилися задоволеними й сам фіналіст, і його підтримка, адже тепер можна буде купити будинок для старшого сина Віталія, який перебуває на роздоріжжі: чи то в армію навесні піде, чи то одружиться... Дітки підростають швидко, й власне житло кожному з них знадобиться вже дуже скоро. А оскільки ігрового ентузіазму сім'ї Андрейчук не позичати, ми обов'язково ще не раз побачимо в студії посланців від цієї дружної сім'ї. З першою перемогою Вас, друзі!

Іншою знаковою подією минулої гри став дебютний розіграш нової призової акції «Вгадай переможця» для учасників лотереї «ХТО ТАМ». Цікава задумка неодмінно знайде безліч шанувальників серед гравців. Ніяких труднощів для участі в акції немає, а можливість виграти чудовий плазмовий телевізор із домашнім кінотеатром цілком реальна.

Нагадаємо: щоб узяти участь в акції, достатньо вірно передбачити фіналіста наступної гри (обрати число від 1 до 6) і надіслати це число разом з інтерактивним кодом (9 цифр) на короткий номер 615. Обов'язковою умовою є пробіл (пропуск) між обраним номером (від 1 до 6) та інтерактивним кодом. Обмежимося поки заочним привітанням пані Валентини з Дніпропетровська з виграшем чудового призу й сподіваємося побачити і познайомитися з нею в студії «ХТО ТАМ». Акція «Вгадай переможця» триватиме ще 12 тижнів й у кожного з вас є ще 12 можливостей отримати від улюбленої гри шикарний приз. Не пропустіть їх!

Ну, і нарешті, привітаємо з виграшем сучасного класного ноутбука Мерзлякову Людмилу Іванівну з міста Первомайська Луганської області (фото внизу). Правда, це чудо техніки дістанеться не їй, а 13-річній онучці Евеліні. Це не перший подарунок Людмилі Іванівні від «ХТО ТАМ». Як з'ясувалося під час нашої бесіди, 27 серпня пані Мерзлякова вже була в студії «ХТО ТАМ» в якості основного гравця й виграла 13 600 гривень. І дивуватися тут немає чому – якщо гравець відданий грі, якщо регулярно бере участь у розіграшах улюбленої лотереї, то й успіх приходить не один раз.

До речі, 41 квадратний метр щастя в Києві, як і раніше, на кону. Чи вдасться кому-небудь із гравців нарешті отримати ключі від квартири з ремонтом, ми дізнаємося вже найближчої суботи. Чекайте нових виграшів, подарунків та сюрпризів, адже ви берете участь у чудовій лотереї – «ХТО ТАМ»!

Поділитись:
15 жовтня 2011
Ми у Viber!