0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МегаШанс від «МЕГАЛОТ». На кону додатковий мільйон!

У середу 12 жовтня відбудеться черговий МегаШанс від «МЕГАЛОТ» – надзвичайно прибуткова акція, яка дарує гравцям реальну можливість виграти сотні тисяч гривень за вгадані 5 чисел із 42. Для того, щоб взяти участь в акційному 1056 тираж, виберіть одну з таких можливостей.

Перша можливість. Можна закреслити в термінальній картці будь-які шість чисел від 1 до 42, які вам сподобалися. Це можуть бути дні народження ваших дітей, пам'ятні дати, просто улюблені числа. Через кілька секунд після реєстрації ставки на терміналі ви отримаєте «чек гравця», що засвідчує Вашу участь у розіграші і необхідний для отримання виграшу. Також можна довірити вибір чисел терміналу, який сам згенерує для вас одну або декілька ігрових комбінацій. У цьому випадку ви повністю покладаєтеся на Її Величність Удачу.

Ми радимо вам під час відбору чисел на гру – найважливішого етапу гри – використовувати статистику випадіння виграшних чисел. Легко і просто (див. стор.6) можна виявити ігрові закономірності, які дозволять вам або переконатися в правильності вашого вибору, або подумати про заміну відібраного числа (наприклад, воно могло випадати поспіль у декількох останніх тиражах).

Друга можливість. Якщо ви відібрали для гри більше 6 чисел, спробуйте скласти з них кілька ігрових комбінацій. Постарайтеся перебрати в них відібрані числа між собою таким чином, щоб забезпечити собі виграш навіть у разі помилкового вибору одного з чисел. Перенесіть складені комбінації в термінальні картки і зареєструйте їх на терміналі.

Наша порада: під час відбору чисел на гру не нехтуйте перспективними числами, відібраними за допомогою спеціальної комп'ютерної програми, як на найближчий розіграш, так і на кілька наступних тиражів (див. стор.6).

Третя можливість. Якщо ви відібрали для гри числа, але не можете правильно, «по науці» перебрати їх між собою – скористайтеся системами, які публікувалися в декількох останніх номерах газети. Вони не забезпечують, а гарантують виграш «трійки», «четвірки» і «п'ятірки» у разі вгадування відповідно 3, 4 і 5 чисел, що випали в тиражі. Для гравців буде цикава також система «13 чисел – 113 комбінацій» з фіксованим числом (див. нижче). Зіграйте з її допомогою в акційному 1056 тираж та візьміть участь у боротьбі за великий виграш.

Четверта можливість. Якщо ви не хочете возитися з числами і самостійно складати ігрові комбінації – зіграйте за повними системами на 7, 8, 9 або 10 чисел. Ваша гра буде трохи дорожче, зате у вас з’явиться реальний шанс на дуже великий виграш. У випадку вдалої гри про кількість вгаданих «трійок», «четвірок», «п'ятірок», а можливо, і «шістки» ви дізнаєтеся з таблиці, розміщеної на зворотному боці будь-якої термінальної картки. Для того щоб зіграти по повній системі, досить закреслити в першому чи в другому ігровому варіанті картки відібрані числа і зробити позначку про їх кількість в спеціальному полі «Система».

Наостанок загостримо вашу увагу на Мегакульке – спеціальному числі від 0 до 9, вгадавши яке, ви можете подвоїти свій виграш так само, як це зробив в минулій акції МегаШанс від «МЕГАЛОТ» житель Вінниці. Він вгадав «п'ятірку» і Мегакульку і отримав 400 000 гривень!

Не упускайте унікальних можливостей, які вам дарує «МЕГАЛОТ». Прагніть до успіху, боріться за нього, і він неодмінно прийде до вас. Щасти вам у гри!

 

Поділитись:
24 жовтня 2011
Ми у Viber!