0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На кону додатковий мільйон!

До акційного 1040 тиражу, який відбудеться 17 серпня, залишається зовсім небагато часу. Пора визначитися з можливостями участі в черговому МегаШансі й активно поборотися за величезні виграші за вгадану «п'ятірку».

Перша можливість. Можна закреслити в термінальній картці будь-які шість чисел від 1 до 42, які вам сподобалися. Це можуть бути дні народження ваших дітей, пам'ятні дати, просто улюблені числа. Через кілька секунд після реєстрації ставки на терміналі ви отримаєте «Чек гравця», що засвідчує Вашу участь у розіграші й необхідний для отримання виграшу. Можна довірити вибір чисел терміналу, який сам згенерує для вас одну або декілька ігрових комбінацій. У цьому випадку ви повністю покладаєтеся на Її Величність Удачу.

Друга можливість. Якщо ви відібрали для гри більше 6 чисел, спробуйте скласти з них кілька ігрових комбінацій. Постарайтеся перебрати в них відібрані числа між собою таким чином, щоб забезпечити собі виграш навіть у разі помилкового вибору одного з чисел. Перенесіть складені комбінації в термінальні картки й зареєструйте їх на терміналі.

Третя можливість. Якщо ви відібрали для гри числа, але не можете правильно, «по науці» перебрати їх між собою – скористайтеся ігровими сітками систем, які часто публікуються в газеті, або прочитайте матеріал внизу сторінки.

Четверта можливість. Якщо ви не хочете возитися з числами і самостійно складати ігрові комбінації – зіграйте за повними системами на 7, 8, 9 або 10 чисел. Для цього закресліть у першому ігровому варіанті термінальної картки відібрані числа і зробіть позначку про їх кількість у спеціальному полі «Система».

Наостанок загостримо вашу увагу на Мегакульці – спеціальному числі від 0 до 9, вгадавши яке, ви можете подвоїти свій виграш.

До зустрічі біля терміналів, друзі, не пропустіть свій шанс крупно виграти в акційному тиражі «МЕГАЛОТ»!

 

Поділитись:
24 жовтня 2011
Ми у Viber!