0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Акція закінчена, а переможці продовжують отримувати подарунки!

Нарешті з'явився довгоочікуваний третій головний переможець акції для гравців лотереї                

тото  «Спортліга» з Луганська! Виявилося, що він просто не знав про свою удачу, бо був у відрядженні.

Владиславу Мелещику 37років, він держслужбовець. Футболом захоплюється з раннього віку, і до цього дня сам грає в компанії таких же одержимих футболом людей, яким в радість ганяти м'яч на будь-якому більш-менш придатному для гри майданчику.

У його компанії прийнято не тільки грати у футбол, але і робити ставки на футбол. Практично всі друзі Владислава - його однодумці по азартному хобі.

- Скільки себе пам'ятаю, я завжди ставився до футболу з пристрастю, і друзі підбиралися такі, які мене розуміють, - каже Владислав. - А в лотереї почав грати з тих пір, коли з'явився радянський «Спортпрогноз», а коли дізнався про Спортлігу, став її завзятим шанувальником. Але «Спортпрогноз» зовсім не закинув, просто рідше граю.

Моя улюблена команда - Барселона. І не тому, що вона зараз у фаворі і у всіх на слуху, я за Барсу з дитинства вболіваю, чесно. Висока техніка, швидкість мислення і командна злагодженість цих хлопців мене завжди просто вражала.   Звичайно, з патріотичних почуттів я завжди вболівав і вболіваю і за рідну «Зорю».

- Владиславе, розкажіть більш детальніше про те, як ви граєте, скільки грошей вкладаєте ?

- Я веду детальний аналіз своєї гри і можу не без гордості сказати, що я в «плюсах». Якби це було не так, напевно, вже давно б кинув грати.  Але поки мені щастить. Та й у футболі щось тямлю, тут обов'язково має бути і те, і інше.

 - В акції «Спортліга» ви брали активну участь, або просто разок відправили SMS?

- Я, коли дізнався про акцію, чомусь відразу вирішив, що повинен виграти телевізор і став робити невеликі ставки майже кожен день і SMS відсилати. Коли повернувся з відрядження, то спочатку заліз в Інтернет і побачив, що шукають третього переможця, а потім подивився в телефоні і зрозумів, кого шукають.   Я ще не говорив всім моїм приятелям про виграш, хочу зробити їм сюрприз - запросити на черговий футбол до себе додому, і ... Дивіться, братці, яке диво!

Поділитись:
28 жовтня 2011
Ми у Viber!