0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Дуже простий конкурс. І дуже великі призи!

Погодьтеся, що це дійсно так,- ну дуже прості умови запропоновані учасникам лотереї «ХТО ТАМ», щоб стати претендентами на призи нового інтерактивного конкурсу «Вгадай переможця». І дуже великі, просто величезні призи (подивіться на фото) можна виграти в цьому простому конкурсі. Ось вони – величезний плаский телевізор та величезний домашній кінотеатр. Я навмисно встановив призи один на один, щоб ви побачили – на зріст вони такі, як наша перша переможниця.

Перший щасливчик – це Валентина Леонідівна Федорова з Дніпропетровська. Й знову таки, приємно відзначити, що це гравець із величезним ігровим і трудовим стажем. Ігровий вимірюється усіма роками існування самої лотереї «ХТО ТАМ». А трудовий… Вже 49-рік пані Валентина з задоволенням працює в дитячих садочках рідного міста. Була й вихователькою, й завідуючою, зараз є методистом. Коли розповідає про своїх підопічних, мимоволі посміхається й добрішає обличчям,- ну дуже любить свою роботу й своїх дітлахів.

А до студії «ХТО ТАМ» пані Валентина приїхала вже вчетверте! Перші 3 разі (всі три в цьому році!) вона була тут в ранзі гравця-переможця конкурсу «5+». Нарешті, в четвертий – як переможець нового конкурсу. Це важлива деталь, адже у тих, хто купує 5 і більше білетів на тиждень, найбільші шанси потрапити до студії та виграти у новому інтерактивному конкурсі «Вгадай переможця». Тому що в них є можливість зробити ставки на всіх шістьох або принаймні на п’ятьох головних учасників гри.

Нагадаємо, щоб стати учасником нового конкурсу «Вгадай переможця» треба купити хоча б один лотерейний білет «ХТО ТАМ» і відіслати СМС-повідомлення на короткий номер 615. (детальні умови проведення конкурсу дивіться тут) .

 

 

 

Поділитись:
10 жовтня 2011
Ми у Viber!