0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Щедра українська душа.

  Минулої п’ятниці о 10-й годині ранку в агенцію УНІАН прийшли представники ЗМІ  та представники МСЛ  разом з  новим мільйонером Лото – Забава.  На щасливчиків, яким дістався рекордний джек-пот    вони ( ЗМІ) дивилися як на мешканців іншої планети - 10 мільйонів свою справу зробили! А ось запитання задавали такі самі, як і завжди.   Наприклад, як давно щасливчик грає у лотерею? Чи відчував майбутній щасливчик-мільйонер, що його доля скоро зміниться на краще? Як планує витрачати свої мільйони? Чи збирається грати надалі? Чи не боїться «засвітитися» на людях?   Наш головний герой був на висоті, в тому сенсі, що майже не стушувався під об’єктивами та перед мікрофонами.  

  Рекордний джек-пот - 10 мільйонів гривень було встановлено напередодні 635-го тиражу, а вже в 636-му його зірвали. 16 жовтня 2011 року в «Лото-Забава» народилося відразу два мільйонери – 93-й та 94-й, один з яких став новим мультимільйонером лотереї, абсолютним рекордсменом за всі роки цієї гри. Точку продажу найщасливішого білета було виявлено  відразу.,   Але минав день за днем, а щасливчик не давав про себе знати, не заявляв про свій шалений успіх.  

Лише через 10 днів, 26 жовтня в Київське регіональне представництво звернувся гравець, який пред’явив той самий білет 636 тиражу на 10 000 000 гривен.  

  Валерій будівельник.  Останнім часом  разом із сином Володимиром    веде власну справу .

 Грати в лотереї Валерій почав давно, ще за радянських часів, а в «Лото-Забава» грає майже з перших тиражів. І завжди купує не 1-2, а декілька білетів, останнім часом стабільно витрачав по 100 гривень на тираж. Щастило не дуже, але по 2 лінії кілька разів закреслював і побутову техніку одного разу виграв .

 На прес-конференцію пан Валерій прийшов із сином та невісткою. Також були присутні генеральний директор МСЛ Євген Власенко та директор із маркетингу Вікторія Цомая. Відповідати на запитання довелося всім, проте, найбільше «попотів» винуватець події. Коли його запитали, чому він не побоявся «засвітитися», Валерій якось дуже твердо сказав: «А я ні в кого нічого не вкрав, тож боятися мені нічого й нікого», - і більше його про це не запитували.

Звичайно, всіх цікавило, як рекордсмен збирається витрачати гроші. І тут він чимало здивував, коли сказав, що віддає свій виграш дітям. Він навіть вже оформив його на сина. Ось такий щедрий подарунок від батька отримали Володимир та Інна!   Наприклад, в Америці лотерейні мільйонери дуже рідко діляться своїми виграшами з близькими та рідними. І дуже приємно, що наш український мультимільйонер показав приклад високих відносин.  

Поділитись:
1 листопада 2011
Ми у Viber!