0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ и МКФ Молодость - 12 лет лидерского партнерства!

30 жовтня у культурному центрі «Кінотеатр Київ» відбулася урочиста церемонія закриття 41-го МКФ «Молодість».                  Під час «Молодості-2011» на великому екрані були показані понад дві сотні фільмів. У конкурсі студентських фільмів взяли участь 26 фільмів з 17 країн, у короткометражному конкурсі – 23 фільми з 19 країн, у повнометражному – 12 з 12 країн, у національному конкурсі «Панорама українського кіно 2010-2011» - 21 фільм. Вперше за час існування фестивалю до участі в студентському та короткометражному конкурсах прийняті фільми на цифрових носіях. Окрім цього фестиваль представив 12 поза конкурсних програм, серед яких новий блок спеціальних подій «Звуки молодості». У 2011 р. розширився формат програм «French connection» і «Німецька хвиля», до яких увійшли стрічки не лише Франції та Німеччини, а й усіх франко  та німецькомовних країн відповідно.

 Гран-прі, статуетку «Скіфський олень», диплом та 80 000 грн.  за найкращий фільм конкурсної програми - з рук Генерального директора «М.С.Л» отримав  фільм  «Подих»,  режисер Карл Марковіч (Австрія).  Це режисерській дебют у повнометражному кіно для відомого актора. А ось співпрацю МСЛ І МКФ Молодість ніяк не назвеш дебютом, адже вже протягом 12 років компанія МСЛ підтримує вручення головного призу переможцям фестивалю. Таке багаторічне співробітництво невипадково, МСЛ та МКФ Молодість - це союз компаній-лідерів у своїй сфері, а також ... ровесників! Як відомо, цього року кінофестиваль відзначає свій 41-річний день народження. І саме 41 рік тому, 20 жовтня, відбувся перший тираж першої в історії тоді ще радянської спортивно-числової лотереї "Спортлото", спадкоємцем і наступником якої є МСЛ.

   Для МСЛ, як для соціально відповідальної компанії, підтримка культурно-соціальних програм і заходів є одним з основоположних чинників в роботі. Ми пишаємося тим, що вже протягом 12 є партнерами МКФ Молодість, кінофестивалю світового масштабу. Адже завдяки «Молодості», щорічно українцям надається можливість зануритися в хвилюючий світ кіномистецтва

Поділитись:
3 листопада 2011
Ми у Viber!