0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграш підкорився молодим.

Історія народження 96-го мільйонера «Лото-Забава» відноситься до категорії таких дивовижних випадкових виграшів, адже наш молодий герой лише вдруге в житті грав у лотерею!

Віталію Гавриленко 24 роки, він народився на Вінниччині, закінчив Вінницький транспортний коледж, працював у сфері електрифікації залізниці. А потім приїхав підкоряти столицю. Тут познайомився з майбутньою дружиною Юлею, вступив на заочне відділення Академії СБУ, факультет інформаційної безпеки, знайшов гарну роботу у відділі логістики великої мережі магазинів комп’ютерної техніки.

 Зараз молода сім’я Гавриленко складається з трьох членів - майже півтора роки тому в них народилася донечка Софійка. Живуть у найманій квартирі й мріють про власну, - ось вам і «залізний» привід грати в лотереї.

Перший раз білети «Лото-Забава» вони купували кілька місяців назад разом із Юлею, взяли 3 штуки по 16 грн. Та жоден із цих білетів не виграв навіть 2 гривні! Звичайно, засмутилися й лише впевнилися в думці, що виграти в лотерею практично неможливо. Віталій взагалі не вірив у чесність лотерей, незважаючи на не (а, можливо, саме тому!), що його старший брат Сашко давно й азартно грає в «Лото-Забава» й свято вірить у свою удачу.

Вдруге лотерейні білети Віталій купував сам і випадково, без попереднього наміру. В суботу вийшли з колегою з роботи, той сказав, що йому треба дещо купити в супермаркеті. Зайшли, товариш купив яйця та хліб, а Віталій, тиняючись без діла, підійшов до лотерейної розкладки. Якийсь чоловік купував білети «Лото-Забава», замовив аж 35 штук! Віталій здивувався й не витримав, також захотів купити білети. Взяв два.

У неділю молода сім’я любить поспати, якщо Софійка дозволяє. Прокинулися майже о пів на десяту, й відразу включили телевізор, щоб пограти в лотерею. Лінії закреслював Віталій: одну, другу, без одного номера, третю, знову без одного номера. Давай шукати недостаючи, не встиг, вже назвали номер білета, який виграв мільйон. Він перевів погляд на свій білет… Ну, а далі все відбувалося за тим саме сценарієм, яким керуються всі щасливчики: шалена радість, голосні крики «Ура!» так, щоб сусіди злякалися, дзвінки рідним, їхнє здивування: «Не може бути!»

У Віталія та Юлії (до речі, вона дипломований юрист, вже має досвід роботи, й як тільки трішечки підросте донечка, планує працювати за фахом) навіть не було ніяких вагань, як витрачати виграний мільйон. Гроші підуть на свою квартиру. Молоді вдалі українці впевнено дивляться в майбутнє, й нам дуже приємно, що найпопулярніша лотерея країни «Лото-Забава» тісно до цього причетна. 

Віталій Гавриленко вписав себе в історію гри 96-м мільйонером, а вже через тиждень 13-го листопада гравець з Донецька (його ім'я поки не відомо) став 97-м мільйонером «Лото-Забава». До значимої цифри 100 залишилося зовсім небагато, і висота може бути досягнута вже в цьому році! 

 

 

Поділитись:
14 листопада 2011
Ми у Viber!