0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонери на потоці.

«Фабрика мільйонерів» - державна лотерея бінго «Лото-Забава» продовжує інтригувати й дивувати ігрову аудиторію країни. У неділю 20 листопада розіграш чергового 641 тиражу, як і два попередні тиражі,  закінчився народженням нового лотерейного мільйонера, вже 98-го в цьому році!!!   Якщо «Лото-Забава» й надалі не збавлятиме темпи «виробництва лотерейних мільйонерів», тоді ми обов’язково вже в цьому році відсвяткуємо народження ювілейного   100-го мільйонера в історії гри.   Для нашої країни це буде помітна подія, повз яку не пройдуть і ті люди, які до цього часу взагалі не вірили в чесність лотерей в Україні.

А таких, на жаль, все ще залишається чимало. Та що там далеко ходити за прикладами, якщо навіть лотерейні мільйонери «Лото-Забава», й ті до виграшу мало довіряли грі.   Саме так до недавнього часу уявляла собі лотерейну ситуацію молода донечанка пані Наталя, якій минулої неділі в київській студії «Лото-Забава» вручали сертифікат на мільйон гривень, виграний у 640 тиражі.

 - Можливо, треба детальніше розповідати про лотереї, показувати людям, як працює лототрон. Ось ми, наприклад, сьогодні подивилися, як комісія завантажувала кульки, навіть, самі помацали їх - нічого особливого, просто кульки. А ще я думаю, що чим більше людей, скажімо, з нашого міста Донецька будуть вигравати в лотерею, тим більше у нас буде довіра до гри. Мені здається, що занадто часто виграють у Києві, а в Донецьку щось дуже рідко, майже ніколи.

Саме ці слова були сказані за лічені хвилини до початку розіграшу 641 тиражу. А чим він закінчився, ви знаєте – найщасливішим знову став білет на мільйон гривень, який придбали в Донецьку!  Ось тобі й маєш «рідко виграють».

Треба сказати, що на протилежність Наталі її чоловік Антон у чесність гри вірив завжди, більше того, він рішуче вірив у те, що обов’язково виграє мільйон або джек-пот. Тільки не знав, коли це станеться, вважав, що поки що грає в лотерею занадто мало часу, два з половиною роки.

 Антон намагається не пропустити жодного тиражу, купуючи щотижня 3-5 білетів. Не завжди дивиться гру, іноді верх над азартом бере міцний сон молодої робочої людини. 23-річний Антон Зуєв будівельник, робота важка, втомлюється, тому не дивуйтеся, що й свій мільйон гривень Антон проспав, не дивився розіграш. А як дізнався про виграш?

- А ні в понеділок, а ні у вівторок не було часу перевірити білети, їх у нас було 5 штук, - розповів Антон. - У середу ми з дружиною пішли до свого улюбленого Торговельного центру «Континент», мали намір купити якийсь одяг, щоб у суботу  було в чому піти до загсу на одруження друзів. Знайшли гарну кофту для Наталі, а на мене нічого не підібрали. «Ну, давай я вже остаточно засмучуся, - кажу Наталі, - пішли перевіримо лотерейні білети й нічого не виграємо». Підійшли до лотерейного столика, я дав дівчині-продавцю наші білети. Вона перевірила перший і відклала вбік. Взяла другий, піднесла до терміналу. І тут я бачу, що в неї з обличчям щось робиться, а вона як закричить:

- Ось вони, щасливчики! Я ж на вас чекала! - Виявляється, вона знала, що білет на мільйон видав її термінал і чекала, можливо, прийде власник цього білета. І ми прийшли їй на радість. Ну й собі, звичайно!

- Які почуття Вас із Наталкою охопили, коли дізналися про свою удачу?

- Спочатку не повірили, потім зраділи, а потім якось засмутилися.

- ???

- Ну, не так щоб засмутилися, але стали серйозно думати, що робити з виграшем.

- І що надумали?

- Купимо квартиру та до квартири, машину, Наталя мріє про червону «Мазду». А наша доня давно мріє покататися на дельфіні в міському дельфінарії, - тепер грошей вистачить не на одну «поїздку». Гроші витрачати легко, треба ще грати й ще виграти, я мрію про джек-пот.

- І я також ,- додає Наталя, - тепер я знаю, що ми це зможемо. Варто лише загадати бажання… 

Поділитись:
21 листопада 2011
Ми у Viber!