0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Перетворив телесюжет на реальність!

Ще жоден фіналіст розіграшів лотереї «ХТО ТАМ» так ретельно й прискіпливо не підбирав ключі до квартири, як це зробив минулої суботи щасливчик Дмитро Василюк із міста Тлумач Івано-Франківської області. Він використав обидві спроби, й кожного разу проявляв дивовижну, незвичайну ретельність - то відходив від стійки з ключами, то підходив і нахилявся зовсім близько, потім підіймався, кидав погляд на замкнуті двері й знову нахилявся до ключів. Така дивна поведінка гравця у якийсь момент навіть здалася ведучому програми Сергію Хариновичу зайвою та перебільшеною. Та зрештою виявилося, що Сергій був неправий, коли зауважив фіналісту, що той лише марно втрачає час, намагаючись якимось чином виявити щасливий ключ, - Дмитру це таки вдалося!

- Коли я їхав сюди, твердо знав, що якщо дійду до фіналу, візьму ключ під номером один, - сказав Дмитро, - це моя улюблена цифра. І п’ятий ключ я обрав із тієї ж причини. А взагалі, в мене була якась впевненість, що в будь-якому разі виграю квартиру. Не знаю, можливо, я зараз трішечки перебільшую, але дійсно було передчуття великої удачі.

Неймовірно цікаво відзначити, що в телевізійному сюжеті про майбутнього переможця була відображена майже один до одного та ситуація, яка сталася згодом в студії: Дмитро підходить до зачинених дверей, встромляє ключ в отвір замка, повертає його й відкриває двері. Автори сюжету просто використали факт із біографії героя, який працює в магазині та продає двері. Але життя й квартирна лотерея «ХТО ТАМ» зробили блискавичний непередбачуваний маневр і перетворили телесюжет на реальність!

Дмитро переміг, виграв квартиру, до речі, вже 338-му квартиру в історії лотереї «ХТО ТАМ»! І відразу сказав, що обирає грошовий еквівалент – 500 000 гривень. 

Дмитру 27 років, він родом із невеличкого містечка Тлумач, що в 25 кілометрах від Івано-Франківська, де зараз мешкає щасливчик із своєю дружиною Мар’яною та донечкою Вікторією. Квартиру вони винаймають, витрачаючи на житло левову частку заробітної плати голови сім’ї.  Тож іншого способу отримати свою квартиру, ніж виграти в лотерею, Дмитро не придумав.

Треба зауважити, що він почав полювати за великими лотерейними грошима давно, вже 10 років тому, коли став завзятим гравцем у «Лото-Забава». Років  3 тому Дмитро додав до першої улюбленої лотереї  другу – «ХТО ТАМ», і не помилився!

Історія його виграшного білета із запрошенням на гру в студії просто казкова. 8 листопада Дмитро відсвяткував разом із колегами по роботі свій 27-й день народження. Повертаючись додому, вирішив купити білет «ХТО ТАМ». Випав виграш – ТБ, Дмитро зареєстрував код… й отримав ось такий собі маленький подарунок на день народження від квартирної лотереї – 500 000 гривень!

 

  

Поділитись:
21 листопада 2011
Ми у Viber!