0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Новини ШВИДКОРАЙ.

Сім’я Красноштан, можливо, й не здогадується про свій ігровий сімейний підряд, але в реальності абсолютно виправдовує цей термін. Тому що лотерейна гра стала для родини невід’ємною часткою життя, тому що азарт гравця тут передають від покоління до покоління, створивши своєрідну сімейну династію гравців.

Ведучий, головний гравець у родині – мама, Катерина Григорівна. Вона започаткувала ігрову династію, а три доньки, зараз уже дорослі, самостійні, її продовжили. І всі вони  майже щодня дозволяють собі маленьке азартне задоволення, купуючи білети лотерей «ШВИДКОГРАЙ», «Лото-Забава», «ХТО ТАМ».

Ми спілкувалися по телефону з 33-річною донькою пані Інною, яка живе в Полтаві. Уявіть, у «Лото-Забава» вона грає вже 12 років! Так само й у миттєві лотереї, останній виграш у яких прийшов до неї нещодавно. Минулої суботи вона виграла в миттєву лотерею «Футбольний тріумф» 400 гривень.

А рекордсменкою все-таки стала мама. Молода пенсіонерка Пані Катерина (їй лише 56 років) мешкає в смт. Карлівка, тут вона й купила білет  миттєвої лотереї «Справжнє золото» з максимальним для цієї гри виграшем – 100 000 гривень!

Інна розповіла нам, що у мами велике господарство: город, дві корови, гуси, качки, кури, але вона вміло порається зі всіма своїми численними домашніми справами. Та ще встигає заради задоволення пограти в лотереї. Інна каже, що коли граєш майже щодня, тоді обов’язково часто виграєш і завжди залишаєшся в плюсі. Ну, а якщо вже випадає такий великий виграш – 100 000 гривень, тоді про витрати смішно й згадувати, треба думати, як витрачати виграні великі гроші. Саме про це зараз і думає-міркує ігрова династія Красноштан. 

Поділитись:
22 листопада 2011
Ми у Viber!