0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонери на потоці

«Фабрика мільйонерів» - державна лотерея бінго «Лото-Забава» продовжує інтригувати й дивувати ігрову аудиторію країни. У неділю 20 листопада розіграш чергового 641 тиражу, як і два попередні тиражі (!),  закінчився народженням нового лотерейного мільйонера, вже 98-го в цьому році!!! Випадок хоча й не унікальний для цієї щедрої, родючої на мільйонерів лотереї, але все ж таки, погодьтеся, вражаючий. Якщо «Лото-Забава» й надалі не збавлятиме темпи «виробництва лотерейних мільйонерів», тоді ми обов’язково вже в цьому році відсвяткуємо народження ювілейного (всім ювілеям ювілей!) 100-го мільйонера в історії гри. Впевнений, що для нашої країни це буде помітна подія, повз яку не пройдуть і ті люди, які до цього часу взагалі не вірили в чесність лотерей в Україні.
А таких, на жаль, все ще залишається чимало. Та що там далеко ходити за прикладами, якщо навіть лотерейні мільйонери «Лото-Забава», й ті до виграшу мало довіряли грі. Доходить до смішного, навіть вже оформивши виграш, потрапивши до студії, отримавши сертифікат переможця, щасливчики до кінця не вірять, що це сталося саме з ними, а не з «родичами організаторів лотереї». Слова, які я взяв у лапки, мною не видумані, саме так до недавнього часу уявляла собі лотерейну ситуацію молода донечанка пані Наталя, якій минулої неділі в київській студії «Лото-Забава» вручали сертифікат на мільйон гривень, виграний у 640 тиражі.
- Наталя, можливо, я також Ваш із Антоном родич? Я б не проти! - на такий мій жарт пані Наталя зреагувала миттєво:
- Ні, у нас своїх, справжніх родичів вистачає.
- Тож ти вже не думаєш, що мільйони виграють наші родичі, а ролі  гравців у студії виконують спеціально запрошені артисти?
- Тепер я розумію, що помилялася, - виправдовується Наталя.
Ми розмовляємо, а тим часом над Наталкою ворожить студійний майстер, гример-візажист, готуючи її до виходу на сцену.
- Ось і ти, Наталко, сьогодні, як справжня актриса, й про тебе хтось подумає, що ти чиясь родичка. Як думаєш, можна із цим якось боротися?
- Можливо, треба детальніше розповідати про лотереї, показувати людям, як працює лототрон. Ось ми, наприклад, сьогодні подивилися, як комісія завантажувала кульки, навіть, самі помацали їх - нічого особливого, просто кульки. А ще я думаю, що чим більше людей, скажімо, з нашого міста Донецька будуть вигравати в лотерею, тим більше у нас буде довіра до гри. Мені здається, що занадто часто виграють у Києві, а в Донецьку щось дуже рідко, майже ніколи.
Повірте, шановні читачі, що я нічого не придумав, саме ці слова були сказані за лічені хвилини до початку розіграшу 641 тиражу. А чим він закінчився, ви знаєте – найщасливішим знову став білет на мільйон гривень, який придбали в Донецьку!  Ось тобі й маєш «рідко виграють».
Треба сказати, що на протилежність Наталі її чоловік Антон у чесність гри вірив завжди, більше того, він рішуче вірив у те, що обов’язково виграє мільйон або джек-пот. Тільки не знав, коли це станеться, вважав, що поки що грає в лотерею занадто мало часу, два з половиною роки.
 Антон намагається не пропустити жодного тиражу, купуючи щотижня 3-5 білетів. Не завжди дивиться гру, іноді верх над азартом бере міцний сон молодої робочої людини. 23-річний Антон Зуєв будівельник, робота важка, втомлюється, тому не дивуйтеся, що й свій мільйон гривень Антон проспав, не дивився розіграш. А як дізнався про виграш?
- А ні в понеділок, а ні у вівторок не було часу перевірити білети, їх у нас було 5 штук, - розповів Антон. - У середу ми з дружиною пішли до свого улюбленого Торговельного центру «Континент», мали намір купити якийсь одяг, щоб у суботу  було в чому піти до загсу на одруження друзів. Знайшли гарну кофту для Наталі, а на мене нічого не підібрали. «Ну, давай я вже остаточно засмучуся, - кажу Наталі, - пішли перевіримо лотерейні білети й нічого не виграємо». Підійшли до лотерейного столика, я дав дівчині-продавцю наші білети. Вона перевірила перший і відклала вбік. Взяла другий, піднесла до терміналу. І тут я бачу, що в неї з обличчям щось робиться, а вона як закричить:
- Ось вони, щасливчики! Я ж на вас чекала! - Виявляється, вона знала, що білет на мільйон видав її термінал і чекала, можливо, прийде власник цього білета. І ми прийшли їй на радість. Ну й собі, звичайно!
- Які почуття Вас із Наталкою охопили, коли дізналися про свою удачу?
- Спочатку не повірили, потім зраділи, а потім якось засмутилися.
- ???
- Ну, не так щоб засмутилися, але стали серйозно думати, що робити з виграшем.
- І що надумали?
- Купимо квартиру та до квартири, машину, Наталя мріє про червону «Мазду». А наша доня давно мріє покататися на дельфіні в міському дельфінарії, - тепер грошей вистачить не на одну «поїздку». Гроші витрачати легко, треба ще грати й ще виграти, я мрію про джек-пот.
- І я також ,- додає Наталя, - тепер я знаю, що ми це зможемо. Варто лише загадати бажання…
Вони дійсно загадали бажання у той день, годину та хвилину, коли це було потрібно за порадами астрологів-нумерологів, в першу хвилину нового дня  11-го, 11-го, 11-го. Зараз можна лише гадати, чи причетна до їхнього лотерейного виграшу ця дата, але ж виграли!
Ну, а що загадував напередодні свого виграшу новий 98-й мільйонер, 16-й мільйонер цього року? Яка історія його виграшу? Про це ми дуже хочемо від нього дізнатися й сподіваємося зустрітися в студії вже в неділю.
А поки що продовжимо згадувати минулий розіграш і привітаємо з виграшем 200 000 гривень у «Полюванні за грошима» гравця-ветерана одеситку Ольгу Андріївну Чечельницьку. Везуча пані у 2006 році виграла в «Лото-Забава» автомобіль «Таврію», а тепер записала на свій рахунок значно вагоміший виграш. Ми розпитали, яким чином вона виборола право зіграти в студії? Виявилося, що пані Ольга відсилає протягом тижня на номер 330 до 30 (!) SMS-повідомлень (пусті, без змісту). Не дивно, що зуміла потрапити на гру. Скажемо ще раз всім гравцям, які бажають опинитися в студії, що тільки завзяття та удача допомагають щасливчикам виграти путівки до студії. Ніяких інших допоміжних засобів.
P.S. Панове, наступного разу на вас чекає сюрприз. Обов’язково дивіться розіграш та читайте нашу газету!
Я. ГРАВЕЦЬ
 

Поділитись:
25 листопада 2011
Ми у Viber!