0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Новорічні подарунки від "Лото-Забава"

У кожному наступному  тиражі Лото-Забава буде додатково розігруватися по 1 000 000 грн.! Таких значимих, цінних  призів не було ще в жодній акції «Лото-Забава».  Акція оголошується 27 листопада і буде продовжуватись до 1 січня 2012 року.

Перший розіграш відбудеться  4 грудня 2011 р.Для участі в акції необхіднопридбати одразу 5 білетів Лото-Забава вартістю від 10 до 16 грн. на будь-який з п’яти акційних тиражів.  У нижній частині кожного білета знайти додаткову ігрову комбінацію та надіслати її за допомогою СМС - повідомлення на номер 330. 

Кожне СМС-повідомлення з унікальною ігровою комбінацією бере участь у розіграші призів. Кожну ігрову комбінацію необхідно надсилати в окремому СМС-повідомленні.

Відбір переможців.

Під час розіграшу в прямому ефірі серед зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій за принципом випадковості визначається одна виграшна комбінація. Одразу відбувається автоматичне з’єднання з номером телефону, з якого було відправлено СМС-повідомлення з цією комбінацією. Претендент на перемогу вважається переможцем, якщо він протягом 20 секунд підніме слухавку та підтвердить у прямому ефірі наявність у нього п’яти білетів «Лото-Забава» на поточний  тираж, з яких будь-який один містить виграшну ігрову комбінацію. 

 Святкуй грошовито! 

 

 

 

Поділитись:
27 листопада 2011
Ми у Viber!