0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Повірив Конфуцію, і виграв мільйон!

Почалося воно не з покупки лотерейного білета, а ... з пошуку значення прізвища. Наш герой, житель Донецька Юрій Пантанюк, доживши до 35 років, раптом вирішив з'ясувати, а звідки  пішло його прізвище, що воно означає? Як людина сучасна, він забрався в інтеренет. Відповіді на своє запитання, на жаль, не знайшов, зате побачив те, що його зацікавило. А саме, китайську «Ін-цзин» (Книгу Змін). Головна ідея, що лежить в її основі, - це ідея мінливості. На основі цієї ідеї була побудована теорія ворожіння про діяльність людини: чи йде вона врозріз з ходом світового звершення, або гармонійно включається в світ, тобто, чи несе вона нещастя або щастя. «Книга змін» виступає як помічник на шляхах дослідження долі, пошуку сенсу існування і надійного виховання. Великий китайський мудрець Конфуцій так оцінював значущість цього твору: «Якби мені вдалося продовжити життя, то я віддав би п'ятдесят років на вивчення «Книги змін», і тоді б зміг не робити помилок».

Зваживши мудрості Конфуція і використовуючи сучасні досягнення, наш герой тут же поставив невидимому співрозмовнику конкретне питання: коли я розбагатію? (Запитав про наболіле, про те, чого давно бажав!). І відразу отримав з інтеренет не менш конкретну відповідь: скоро виграєте велику суму.

Юрій не змусив долю двічі повторювати одне і те ж, і на наступний день пішов в «ЛОТО маркет». До цього дня він лише зрідка купував білети миттєвих лотерей МСЛ, вигравав по-дрібниці. Ось і зараз він для початку вирішив купити «мгновенку», вже не пам'ятає яку, і виграв 2 гривні. «Значить, сьогодні мені пощастить», - подумав Юрій і купив за порадою продавця один білет «Лото-Забава», якраз на той тираж, який закінчився виграшем 10-ті мілліонного джеке-поту.  Юрію  пощастило виграти тільки 10 грн. Через тиждень Юрій купив свій другий білет, знову за 10 грн. і ... нічого не виграв. Але не здався і знову купив білет  «Лото-Забава» (тепер за 16 грн.), Який виграв 1 000 000 грн. в 641 тиражі.

- Я впевнений, що виграв не випадково, - говорить Юрій .- Я довго настроювався на удачу, щоб здійснити свою мрію. А мрія у мене така - почати свою справу в сфері послуг. Я працюю торговим агентом, поширюю по магазинах напівфабрикати - пельмені, вареники. Накопичив досвід, знання і готовий до самостійного бізнесу. Тільки грошей для старту не було, і я дуже хотів їх виграти. Звичайно, випадок мені допоміг, але все-таки я думаю, що був готовий до поклику долі, тому почув його.

Ось так красиво, але при цьому цілком правдиво розповів про свій виграш в «Лото-Забава» Юрій Панталюк. Народився він в селищі Ясинівка і досі називає себе сільським жителем, хоча багато років живе в Донецьку, в тещиної квартирі. Є дружина Олена, син Кирюша, якому 2,8 рочки, так що своя квартира потрібна обов'язково. У планах також покупка недорого автомобіля, а головне - старт своєї справи, в яке Юрій вірить і якій готовий присвятити себе.

Останній розіграш «Лото-Забава» сенсацій не приніс (та й скільки можна?!) І закінчився перемогою гравцю з Сумського представництва. До речі сказати, і в попередньому тиражі приз за 3 лінії з двома підковами також дістався сумчанину!

Значний приз - 200 000 грн. у конкурсі «Полювання за грошима» було виграно в студії гравцем синього сектора Михайлом Мідянка з Ужгорода.

А серед запрошених в минулу суботу на сцену Лото-Забава »був один з чотирьох головних переможців« Забава Плюс » 641 тиражу 23-річний Іван Романчук із села Коліновци Хотинського району Чернівецької області. Цікаво, що стаж гри в улюблену лотерею у цієї молодої людини досить пристойний, майже 3 роки. Причому, грає він у кожному тиражі, купуючи кожну по 4 квитки вартістю 12 гривень. Чому саме 12? Цього він толком і сам пояснити не може, але каже, що досвідченим шляхом визнач для себе це число. Буває й таке.

Я.  Гравэць

  

Поділитись:
28 листопада 2011
Ми у Viber!