0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Знай наших!

 Панове шанувальники квартирної лотереї «ХТО ТАМ», минулої суботі ви були вільні від гри, так само як ведучі телевізійних розіграшів цієї лотереї. Але в сьогоднішньому номері газети ви таки зустрінетеся з одним із наших молодих та симпатичних майстрів теле ефіру. Маємо на увазі Сергія Хариновича, який не лише розповість вами кілька дотепних анекдотів із своєї нескінченої колекції, а й постане в ранзі переможця почесної телевізійної премії.
«Телетріумф» - премія, про яку знають  всі працівники телебачення України. А якщо ви не працівник телебачення? Тоді розтлумачимо:  «Телетріумф» — національна премія України в галузі телебачення, що проводиться Індустріальним Телевізійним Комітетом і Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення з 2001 року. Єдина професійна премія телевізійної галузі, цілями якої є:
-відзначення найвагоміших досягнень у телевиробництві;
-стимулювання розвитку вітчизняної телеіндустрії;
-побудова високих стандартів телемовлення на території України.
17 листопада 2011 року в Національній опері України імені Тараса Шевченка відбулося урочисте нагородження переможців головної телевізійної премії країни «Телетріумф-2011». На здобуття телевізійної премії у 2011 році було подано 292 роботи у 39 номінаціях.
Одна з номінацій «Україномовний переклад». І переможцем в даній номінації стала адаптація українською серіалу «Клан Сопрано», здійснена студією “TV+” для каналу ICTV.
Адаптація –справа дуже не проста. Над нею працюють багато людей: перекладачі, актори «озвучки», звукорежисери. А ще редактор. Саме в ролі редактора даної «озвучки» виступив Сергій Харинович.
Не оминув цьогорічний «Телетріумф» і оператора-постановника лотереї «ХТО ТАМ» Володимира Совяка-Круковського.
Ми щиро радіємо за наших колег по лотерейному цеху та поздоровляємо їх з успіхом. Дуже приємно, що телерозіграші квартирної лотереї «ХТО ТАМ» проводіть та знімають справжні професіонали!

 

Поділитись:
28 листопада 2011
Ми у Viber!