0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Для мене азарт гри важливіші за гроші,

Невелике вступ.

 Коли з громоподібним шумом впав гігантський джек-пот державної числової лотереї «Мегалот», накопичувати свій рекордний вага майже 4 роки, - це, звичайно, була сенсація. Але при цьому, цілком очікувана сенсація, тому що, врешті-решт, цей гігант-довгожитель повинен був скласти свої повноваження, він і так занадто довго залишався недосяжним для шукачів удачі.

  А ось те, що сталося потім, спантеличило багатьох, - всього через два тижні був зірваний новий джек-пот  від «Мегалот»! Такого розвитку подій не очікував ніхто, і в першу чергу, оператор лотереї, явно поквапився (як це стало зрозуміло заднім числом) збільшити стартовий двохмільйонного джек-поту удвічі, довівши його до 4 000 000 гривень.

Ми часто говоримо про те, що лотерейна гра непередбачувана, і начебто кожній розсудливій людині це повинно бути зрозуміло. Але коли джек-пот не вигравали цілих 4 роки, в народі (тобто, в Інтернеті) поповзли недобрі розмови. Мовляв, цей джек-пот взагалі неможливо виграти. «Знавці» прозоро натякали, що оператор лотереї спеціально «хімічить», щоб ніхто не зумів вгадати щасливі числа.

  Нам дуже цікаво почути, що зараз скажуть ці великі «знавці» лотерейної гри? Як вони сьогодні пояснять, чому протягом двох тижнів виграли відразу 2 джек-поту «Мегалот». Чи це знову підступи оператора лотереї, якому, очевидно, дуже вигідно по-швидкому роздавати мільйони гривень?

Хай вибачать нас справжні любителі лотереї «Мегалот» за цей  гарячий вступ. Ми розуміємо, що наші читачі - це якраз ті гравці, які абсолютно довіряють оператору державних лотерей МСЛ. Просто прикро, коли не дуже порядні люди дозволяють собі «проходитися» по МСЛ і по нашому виданню . Ну так дідько з ними, - горбатого, як говоритися, могила виправить.

 А ми із задоволенням займемося справжньою справою, і дамо слово абсолютному переможцю 1065 тиражу числової лотереї .

Слово переможцю.

З жителем Харкова паном Олександром ми спілкувалися по телефону. Він охоче пішов на контакт, але попросив не називати його прізвище. Вік  - 42 роки, голос молодої, бадьорий, задерикуватий. Під час нашої розмови часто жартував, сміявся. Взагалі, справив враження людини  добре влаштованої, задоволеної життям. Причому, безвідносно виграних мільйонів, просто така його установка на життя - приймати її такою, як є і радіти тому, що є. Втім, це лише наші враження, а ось і наша розмова з щасливчиком.

- Олександре, що можна про Вас розповісти читачам «Азарту»?

- Чим менше, тим краще, - сміється переможець, але тут же додає .- Ви питайте, а я вирішу, що говорити, а чого ні.

- Хто Ви за професією, ніж заробляєте на життя, сім'я, діти?

- Професія - економіст, тимчасово не працюю, є дружина, дочка. Без подробиць.

- Ясно. Спробуйте охарактеризувати себе як гравця.

- Головне, що для мене азарт гри завжди був і залишається важливіше грошей. Не так важливо, скільки я виграв або програв, як сама гра, ті відчуття, які вона в мені викликає.

- Ви ж не хочете сказати, що виграти 100 гривень або джек-пот - це для Вас одне й те саме?

Співрозмовник сміється:

- Звичайно, ні. Взагалі, виграти великі гроші прагне кожна нормальна людина. Але я граю не заради великого виграшу, розумієте?   Я і без джек-поту відчував себе як гравець дуже класно. Я люблю грати, мені подобається сам процес!

- І давно подобається?

- Давно, з юності. Я грав ще за радянських часів в  «Спортлото», тобто, зовсім пацаном був. Потім якийсь час не грав. У 90-х з'явилися «лотереї-разводилово», з ними все було зрозуміло. Коли життя в Україні устоялося, я знову почав грати. Перепробував різні ігри, «Мегалот» мені сподобався більше за інших числових лотерей, на ньому і зупинився.

- Як часто Ви граєте?

- Часто, майже в кожному тиражі.

- На які суми, на які числа?

- Колись я думав, що можна знайти закономірності у випаданні номерів, зазнав безліч способів обчислювати ці закономірності, грав по системам. Але в глибині душі я завжди підозрював, що все це нісенітниця, що ніяка математика тут не допоможе. І став заповнювати картки навмання, ось на який номер око поклав, той і закреслюю. Так навіть цікавіше, іноді такі смішні комбінації виходять!

- Скільки варіантів зазвичай заповнюєте?

- Іноді 1 картка, іноді дві, три. Не принципово.

- І зовсім не стежите за попередніми випадіннями чисел?

- Хіба що, намагаюся не потрапляти точно в попередній тираж, все-таки дуже мало шансів, що комбінація відразу повториться.

- Даремно ви так думаєте, бували в історії світових лотерей і такі випадки.

- Серйозно? Я не знав. Ну, тим більше це підтверджує мою думку про непередбачуваність гри.

- У той же час, є люди, які домагаються стабільних успіхів саме завдяки обчислень, грі з систем.

- Не заплутує мене, - сміється Олександр, - все одно я буду грати так, як грав.

- А будете? Виграш п'яти мільйонів не охолодив Ваш азарт?

- Анітрохи. Я ж гравець за характером, за темпераментом.

- Уже плануєте, на що витратите джек-пот? До речі, у нашій газеті є така рубрика, не читали?

- Пробачте, немає. Газету бачив, а читати не доводилося. (Ну от як працюють продавці на точках продажу, якщо постійний гравець зі стажем не читав лотерейну газету?! - Ред.) Я ще не знаю, як будемо витрачати гроші, їх треба спочатку отримати, а це станеться не відразу. Якихось особливих проблем у нас немає, а покращувати життєві умови завжди хочеться. Думаю віддати частину коштів на будівництво храму.

- Хтось із ваших друзів, знайомих грає в лотереї?

- Є знайомі, які роблять ставки на результати футбольних матчів. Я знаю, що більшість людей не вірить можливість виграти.   Мені здається, що це, перш за все, пов'язано з невпевненістю в собі самому. Той, хто впевнений у собі, цілком допускає, що може стати мільйонером у лотереї. Правда, сам я не дуже вірив, - сміється Олександр.

Нам було приємно поспілкуватися з мільйонером «Мегалот». Ми висловлюємо йому свою вдячність за це інтерв'ю і бажаємо міцного здоров'я Олександру та його рідним.

 Розмовляв Б. Тиражний

  

Поділитись:
28 листопада 2011
Ми у Viber!