0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Перший мільйон виграно!

У першому зимовому розіграші кінця 2011 року телевізійна студія «Лото-Забава», прикрашена зеленими та сріблястими ялинками, виглядала по новорічному святково, яскраво та красиво. Вбрання сценічного простору якнайкраще пасувало до святкового одягу ведучих. Незрівняна Лариса Руснак у червоному повітряно-легкому платті, яке підкреслювало молоду стрункість її фігури, була справжньою феєю! А наш Містер симпатія - Анатолій Гнатюк, одягнений у шапку Діда Мороза, випромінював мега кіловати енергії добра та радості.
  Апофеозом свята став виграш першого мільйону гривень новорічної акції «Святкуй грошовито!» І святковий феєрверк із цього приводу з яскравих різнокольорових блискучих папірців, які в лічені секунди заполонили студію та повільно опускалися донизу, падали на ведучих, гравців, операторів.
  Тож, минулої неділі в додатковому розіграші розіграли та виграли перший акційний мільйон гривень. І першим щасливчиком акції став киянин Юрій Мельничук. Ми познайомимося з новим, 99-м мільйонером «Лото-Забава» наступної неділі в студії, де переможцю вручатимуть пам’ятний сертифікат із красивою цифрою з шістьма нулями.
  Приємно, що перший акційний розіграш пройшов вдало та швидко - з першого набору номера телефону, й щасливчик протягом 20 секунд встиг зняти слухавку. Зауважимо, що тільки так і має поводитися претендент на мільйон гривень, шановні учасники акції, беріть приклад із першого переможця та наступної неділі виграйте другий мільйон. Умови проведення акції вам відомі: потрібно купити відразу 5 білетів «Лото-Забава» 644 тиражу та зареєструвати окремими SMS-повідомленнями по номеру 330 додаткові ігрові комбінації (8 цифр) до 19:00 суботи. А далі все вирішить жереб і ваша уважність.
   Панове, наступної неділі ми з вами будемо відзначати ювілей – народження 100-го мільйонера «Лото-Забава». Ця подія обов’язково відбудеться за будь-яких умов, і може статися так, що в 644 тиражі народяться 100-й, 101-й і навіть 102-й мільйонери, є така вірогідність. Але не будемо забігати наперед, лише скажемо, що ми готуємо спеціальний ювілейний випуск газети, в якому зробимо своєрідний екскурс в історію гри, пам’ятні дати, цифри, героїв лотереї.
Ну а поки що повернемося до героїв останнього розіграшу.
Безумовно, головним героєм став щасливчик із Полтави, який виграв майже півмільйона гривень у «Великій грі».
Без сумніву, героями стали відразу 6 головних переможців «Забава Плюс», кожен з яких виграв по 100 000 гривень.
А головною діючою особою гри в студії, в конкурсі «Полювання за грошима» стала Тетяна Романенко, яка виграла 200 000 гривень. До ветеранського складу гравців цю пані заносити ранувато - грає в «Лото-Забава» лише один рік, і вже такий великий успіх. Після гри щаслива пані виглядала розгубленою, й на запитання про плани на майбутнє навіть не знала, що сказати. «Гроші великі, дуже великі, але й фінансових проблем накопичилося багато, - сказала вона, - навіть не можу збагнути, як будемо витрачати».
Всі учасники гри в студії отримали від «Лото-Забава» святкові подарунки: шампанське та цукерки в фірмовому пакеті. Ми  вирішили про це сказати й показати, щоб всі учасники майбутніх святкових тиражів «Лото-Забава» знали, як готується до їхнього приїзду улюблена гра. «Дуже приємно отримувати подарунки!» - зізналася ось ця красива молода пані, Олена Каунова із смт. Гребінки, яка вже рік грає в «Лото-Забава» й вперше потрапила до студії. І вам, шановні друзі, також буде дуже й дуже приємно побувати в студії в святкові тиражі та поїхати додому з подарунками від улюбленої гри!
Я. ГРАВЕЦЬ
 

Поділитись:
7 грудня 2011
Ми у Viber!