0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

500 тисяч миттєво!

24-річній Ганні Дорош (Одеса) та її матусі пані Марії. А в дипломі значилося ім’я старшого брата Ганни Олександра. Мама в цій історії виконувала роль супроводжуючої особи, а грали та виграли півмільйона гривень її діти, й ось як це було.

Ганна з лотереями МСЛ добре знайома, вже спробувала зіграти в різні ігри. Виграші отримувала маленькі: 5, 10, 50 грн., а надію на більш вдалу гру плекала дуже велику. Вона й сама грала, і старшого брата Сашка до придбання білетів легесенько підштовхувала. Одного разу вони разом купили 13 білетів «ХТО ТАМ», зареєстрували, та більше 10 грн. жоден білет не виграв. І ось тиждень тому вони  знову грали разом, і знову вирішили почати з «ХТО ТАМ». Мали намір, як першого разу, взяти один білет, отримати невеличкий виграш, потім знову, «не відходячи від каси», купити наступний білет, і так погратися. Але в реалії все несподівано для них закінчилося на першому білеті, тому що він виявився найщасливішим у всій 12-й серії білетів.

- Спочатку ми навіть не зрозуміли, що сталося, - розповіла Ганна, - не могли повірити, що це можливо – ось так легко виграти півмільйона! Лише згодом прийшли до тями, звернулися до представництва, де нам підтвердили, що ми дійсно виграли 500 тисяч. Батько та мама на сьомому небі від щастя, вони також у захваті від можливостей, які надає людям лотерея «ХТО ТАМ».

 Батьки Ганни живуть у селі неподалік від Одеси, а сама вона вже кілька років намагається «зачепитися» за велике місто, влаштувалася на гарну роботу, винаймає житло. Тепер, завдяки державній лотереї «ХТО ТАМ», Ганна Дорош стане справжньою одеситкою, матиме власну квартиру й можливість серйозно подумати про одруження. Все вирішилося єдиної миті, щасливої миті!

  

Поділитись:
6 грудня 2011
Ми у Viber!