0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Я зараз сердитий, але інтерв’ю дам»

Такими словами зустрів мене киянин Владислав Куницький, коли після закінчення останнього розіграшу «ХТО ТАМ» я підійшов до нього, ще «тепленького», напруженого та нервового. Звичайно, неможливо відразу «розтанути», відійти від гри, яка закінчилася не так, як бажалося. А бажалося найбільшого – квартири. Шанси на виграш головного призу у водія маршрутного таксі були високі, але обидві спроби вгадати щасливий ключ та відчинити двері квартири 339 виявилися марними. І претендент на квартиру, на жаль, залишився лише на 4-му місці в остаточному заліку по сумі виграшів у цьому розіграші (див. результати на стор. ?).
Ветеран вгадав переможця
- Я почав грати в «ХТО ТАМ» з першого розіграшу, - стверджує Станіслав Федорович Міщенко з Білої Церкви. - І в конкурсі «Вгадай переможця» також граю від самого початку, тому що розіграшів не пропускаю, газету «Азарт від МСЛ» передплачую і про всі лотерейні новини добре знаю. До речі, я вже оформив передплату Вашого видання на наступний рік. Так ось, коли розпочався новий конкурс, я став купувати по 6 білетів, щоб відсилати SMS із шістьма різними відповідями. Тобто шанси виграти я мав у кожній грі, сподівався, вірив - і виграв!
Ветеран лотереї та ветеран передплати лотерейної газети давно заслужив і запрошення до студії, і виграш квартири, та якби ж призи вигравали по заслузі. Ні, на те й лотерея, щоб роздавати щастя всліпу, і тільки так.
Зручно грати, приємно вигравати!
Цікаво відзначити, що ветеран лотереї віддає перевагу електронним квиткам «ХТО ТАМ», каже, що за ними легше грати, не треба стирати захисний шар, відразу видно, що виграв. І він не один такий - шанувальник електронних квитків, які зараз можна придбати в будь-якій точці продажу лотереї, обладнаній терміналом. Електронні квитки дійсно дуже зручні, не забувайте лише, що разом із білетом ви маєте отримати квитанцію з таким саме 11-значним номером, як і на білеті.
Зручно грати й дуже приємно вигравати по електронних квитках лотереї «ХТО ТАМ». Вигравайте миттєво, вигравайте запрошення до студії, вигравайте в інтерактивній грі по телефону, в конкурсі «Вгадай переможця». У вас багато різноманітних шансів на удачу, шановні гравці, користуйтеся усіма та будьте вдалими!
Я.СВІЙ
У розіграші для переможців конкурсу «5+» комп’ютер виграла Олена Шепелева з Полтави.
 

Поділитись:
7 грудня 2011
Ми у Viber!