0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ремонтуємо будинок, купуємо авто

На наше звичайне запитання до переможців лотерей: «На що будете витрачати виграш?», цього разу ми отримали такі відповіді: «На ремонт будинку» і «На придбання автомобіля».

Перший переможець – Тетяна Остапенко із Сум. Нещодавно разом із чоловіком Ігорем вона попрямувала за покупками на місцевий ринок. Невідомо що підштовхнуло   Ігоря на гру, чому в ньому зненацька прокинувся ігровий азарт (якого раніше не було), але так сталося, й сімейна пара підійшла до лотерейного кіоску. Вибрали одну з найдешевших лотерей, 2-гривневу «Сонечко кохання» - за гарну назву та симпатичний вигляд білета. Прочитали як грати, стерли захисний шар ігрового поля та побачили, що… начебто, виграли 20 000 гривень! Оскільки грали вперше, звернулися до продавця лотерей за роз’ясненням, і той підтвердив – дійсно виграли.

«Сонечко кохання» - лотерея проста, розібратися в ній легко.   Все просто й дуже приємно для панів Остапенків. Виграні гроші вони витратять на ремонт свого будинку. Пані Тетяна каже, що виграш стався надзвичайно вчасно, саме зараз потрібні були гроші. А коли ж вони не потрібні?!

Другий переможець – Володимир Косинець із села Озерце Ківерцівського р-ну Волинської обл. Молодий охоронець грає в миттєві лотереї не часто, але азартно, купуючи відразу по 20 білетів. Каже, що вигравав до 1 000 грн. за раз. А півтора тижні назад виграв зразу 20 000 гривень у миттєву лотерею «Купа грошей». Діло було на автостанції, Володимир як завжди не поскупився на гроші та придбав відразу 20 білетів. Стирав швидко, вміло, й скоро знайшов найбільший у цій грі виграш – 20 000 грн.

 - Гроші підуть на придбання автомобіля, - каже переможець. - Я давно вже збираю, та все не вистачає, можливо, зараз вистачить.

Ремонтуємо будинок, купуємо авто, витрачаємо на весілля, на новий телевізор… Та хіба перелічиш всі приємні моменти життя, на які потрібні гроші, виграні в миттєві лотереї «ШВИДКОГРАЙ»!!!

  

Поділитись:
7 грудня 2011
Ми у Viber!