0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На пенсію – з мільйоном гривень!

Ось ми й дочекалися, догралися до ювілею, до сотого мільйонера «Лото-Забава»! Спасибі новорічній акції «Святкуйте грошовито!», завдяки якій  ювілей прийшов до нас навіть раніше, ніж очікувалося. А ще завдяки цій безпрецедентній акції, в якій щотижня розігрується додатковий мільйон гривень, обов’язково буде встановлений річний рекорд народжуваності мільйонерів. У 2010 році їх було 19 і зараз, за два тиражі до кінця 2011 року, вже маємо таку саме цифру – 19 мільйонерів, а попереду на нас чекає свято народження щонайменше двох мільйонерів акції. А також є велика вірогідність, що буде виграний 1 мільйон та (або) джек-пот у «Великій грі». Таким чином, від рекорду вже нікуди не втекти!

Першим, хто наблизив нас до ювілею, став 99-й мільйонер «Лото-Забава», перший переможець новорічної акції «Святкуйте грошовито!» киянин Юрій Мельничук. У неділю, 4 грудня, о 10-й годині ранку він не проспав дзвінок від «Лото-Забава», зняв слухавку й виграв акційний мільйон!

Нам, журналістам «Азарту», за роки роботи в лотерейній газеті з людьми яких тільки професій не доводилося спілкуватися: з будівельниками, вчителями, водіями, трактористами, охоронцями, були серед них безробітні, домогосподарки, навіть у колег, журналістів доводилося брати інтерв’ю. Але ще ніколи переможцем лотерей і нашим «спаринг-партнером» не ставав відомий телевізійний ведучий. І ось сталося!

Наша газета завжди трималася якнайдалі від політики, але сьогодні доведеться пригадати деякі моменти політичної історії України, й тільки тому, що наш герой був до них причетний. Якщо ви пам’ятаєте телевізійні дебати 1994 року між Кравчуком та Кучмою, а також дебати 2004 року між Ющенко та Януковичем,  то напевно згадаєте й  Юрія Петровича Мельничука, який був ведучим дебатів. Ось яка «велика рибина» потрапила до наших журналістських снастей, тож упускати її ми аж ніяк не могли. Та й сам Юрій Петрович проявив справжню журналістську солідарність й охоче пішов на контакт: дав інтерв’ю по телефону, а минулої неділі приїхав до студії, де отримав пам’ятний сертифікат переможця акції на суму призу 1 000 000 гривень.

  • Відразу чесно зізнаюся, що я ніколи не був запеклим лотерейним гравцем, - зізнався пан Юрій. - Іноді, дуже рідко, купував лотерейні білети, в тому числі й «Лото-Забава», але удача обходила мене стороною, і я на неї був сердитий.
  • То чому змінили гнів на милість та знову купили білети?
  • В тому «винен» мій товариш, який подарував мені 3 білета «Лото-Забава» на 643 тираж ціною по 10 гривень.
  • З якого приводу подарунок?
  • З приводу мого дня народження. До того ж мені виповнилося 62 роки, виходжу на пенсію. Подвійне свято!
  • І до свята, так би мовити, на щастя, Ви отримали подарунок - 3 лотерейні білети. Але за умовами новорічної акції учасник повинен придбати щонайменше 5 білетів вартістю від 10 до 16 гривень?!
  • Я про це дізнався, тому й вирішив купити ще 2 білета, й відразу зареєстрував усі 5 додаткових комбінацій, які знайшов у білетах. Ніяких особливих сподівань на виграш у мене не було. Того знаменного ранку я увімкнув телевізор, щоб дізнатися про результати гри, але не особливо напружувався, а коли йшов розіграш по акції, взагалі вийшов на кухню, щоб заварити каву. Розумієте, яке щастя, що я почув дзвінок мого телефону й встиг підбігти та натиснути на зелену кнопку. Ото було б весело, якби не встиг!
  • Не так весело, як прикро. Гадаю, що заробити мільйон гривень, навіть відомому тележурналісту, ой як непросто.
  • Ще б пак. До того ж я скоро стану пенсіонером, а які у нас пенсії, Ви знаєте.
  • Ви вийшли на пенсію з мільйоном гривень від «Лото-Забава», - хіба можна придумати кращий пенсійний сюжет?
  • Погоджуся з Вами, мені дивовижно пощастило, при тому, що я не є постійним гравцем і можна сказати, випадково взяв участь у грі. Фортуна, доля, щасливий жереб!
  • Наше коронне запитання до всіх щасливчиків: на що будете витрачати гроші?
  • О, тут ніяких проблем, скажу більше – вся сума вже розподілена, залишилося її отримати й витратити. Ось дивіться. Два роки тому в мене згоріла дача – треба ремонтувати, це раз. Оновити старе авто, це два. Сину 19 років, ми вже купили йому квартиру, а в ній голі бетонні стіни, тож потрібні гроші на ремонт, це три. Ну й собі на майбутні роки щось залишити, ось вам і весь виграш.
  • Ну так, витрачати гроші легко, важко заробляти. Як колеги ми з Вами це знаємо добре. І як колеги бажаємо Вам, пане Юрію, здоров’я та спокійних пенсійних клопотів на власній дачі, тому що працюючому журналісту відпочивати ніколи.

-  Дякую Вам за розуміння, а «Лото-Забаві» - за чудовий подарунок до пенсії!

Коли 99-й мільйонер «Лото-Забава» ще не встиг піти зі студії, народився наступний, ювілейний, 100-й мільйонер лотереї бінго. Ним став другий переможець чудової святкової акції «Святкуйте грошовито!». Після довгих секунд чекання з’єднання  по телефону з претендентом на звання 100-го мільйонера «Лото-Забава» ми нарешті дочекалися радісного голосу жінки й раділи за неї, за «Лото-Забава», за всіх нас, бо маємо таку чудову й таку щедру, кращу в світі лотерею. Розпитувати  пані Ганну про життя та гру будемо прискіпливо й завзято у неділю, 18 грудня, під час наступного розіграшу лотереї та третього розіграшу акції «Святкуйте грошовито!», а покикоротенько підведемо підсумки вже історичного  644 тиражу.Наче відчувши святковий настрій гравців, лотерея щедро «розкидала» величезні виграші по всій території країни. В «Забава Плюс» по 100 000 гривень отримали 6 гравців, які мешкають в Луцку, Рівному, Києві, Донецьку, Черкасах і Полтаві. В «Полюванні за грошима» максимальний виграш  204 000 гривень виграла по телефону Тетяна Пініч з Дніпропетровська. У Великій грі більше півмільйона гривень здобув гравець із Криму, закреслив три горизонталі з двома пільговими підківками.

Свято грошей відбулося, а попереду нові величезні виграші, призи, сюрпризи та подарунки. Щоб мати шанс зустріти Новий рік мільйонером, беріть участь у новорічній акції «Святкуй грошовито» від «Лото-Забава». Для цього потрібно купити 5 білетів та надіслати додаткову ігрову комбінацію SMS-повідомленнямна номер 330. Чекаємо на наступного мільйонера!

Я. СВІЙ 

Поділитись:
14 грудня 2011
Ми у Viber!