0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Типографський добре, а електронний краще!

А виявилася ця перевага на минулому розіграші лотереї «ХТО ТАМ», коли офіційно запрошений на гру гравець під номером 4 не зміг зайняти своє крісло в студії. Той типографський білет, що він привіз із собою, виявився пошкодженим і фахівці лотерейного оператора разом із тиражною комісією не допустили його до участі в розіграші. Як згодом з'ясувалося, стираючи захисний шар, гравець не розрахував свої сили, перестарався і завдав своєму білетові «ХТО ТАМ» такі пошкодження, яких виявилося достатньо для того, щоб позбавити гравця можливості грати в студії і претендувати на виграш квартири в столиці, або на солідні гроші. Не знаю, як ви, а я до наступного тиражу обов’язково «виб'ю» на терміналі кілька електронних квитків, на яких нічого не треба стирати, а вся інформація виявляється доступною відразу в простому й зрозумілому вигляді. З'ясовується - так не тільки зручніше грати, а й… надійніше вигравати!

Порожніх крісел в студії, як відомо, не буває і місце під номером 4 тут же зайняв резервний гравець Микола Сергійович Власов із м.Борзна, Чернігівської обл., який у результаті став одним з трьох фіналістом і виграв 21 000 гривень. Ну, а головним переможцем минулого розіграшу «ХТО ТАМ» став Олександр Павлович Король, монтажник-будівельник із Києва, який взяв у свою групу підтримки всіх родичів - 8 осіб. Їх усміхнені обличчя ви бачите на фотографії, але вони були б набагато радіснішими, якби Олександр Павлович виграв квартиру. Не пощастило, не вийшло, хоча й сни пророчі снилися, й обидві спроби відкрити двері столичної квартири з ремонтом були використані. «Тепер доведеться ремонтувати своє нинішнє житло власними силами - виграних грошей вистачить», - сказав наш переможець без тіні розчарування. Гра є гра, не пощастило сьогодні, значить, успіх прийде завтра. І так думають багато хто з тих, із ким вдається познайомитися в студії. А сюди часто приїжджають по-справжньому цікаві люди, колишні учасниками яскравих і дуже значущих подій. До таких людей сміливо можна віднести Зінаїду Карпівну й Геннадія Івановича Сірових. Глава сім'ї у минулому офіцер-ракетник, брав активну участь у запуску в космос перших радянських космонавтів. І він, і вона тепер на пенсії, активно грають у всілякі лотереї МСЛ, вважаючи їх невичерпним джерелом адреналіну та приємних несподіванок. Наприкінці минулої програми ведучі «ХТО ТАМ» сердечно привітали ветеранів із перемогою в конкурсі «Вгадай Переможця» і вручили відповідний сертифікат. Ми вітаємо Зінаїду Карпівну і Геннадія Івановича з перемогою у конкурсі та бажаємо приємних переглядів улюблених лотерейних розіграшів по новому величезному плазмовому телевізору.

Приймає вітання й Кузуб Ольга Вікторівна з м. Українка Київської обл., яка виграла у конкурсі «5 +» класний ноутбук від компанії «Нікіта Мобайл Україна». Це не перший приємний сюрприз від улюбленої лотереї. Нещодавно пані Ольга виграла в інтерактивному конкурсі по телефону 10 000 гривень.

Унікальна, неповторна лотерея «ХТО ТАМ» надає багато можливостей виграти. Використовуйте всі свої шанси, друзі, для того, щоб і до вас прийшов довгоочікуваний успіх. Хто грає - той і виграє! 

Поділитись:
14 грудня 2011
Ми у Viber!