0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте Новий рік мільйонерами!!!

У передостанньому розіграші «Лото-Забава» 2011 року було так багато цікавого та яскравого, що просто розбігаються очі, вишукуючи найяскравіше, найголовніше, найважливіше. Мабуть, почнемо з того, що минулої неділі в «Лото-Забава» народилися аж два нові мільйонери – в основному розіграші (Київ) та в додатковому розіграші новорічної акції «Святкуйте грошовито!» (Донецьк). Загальна кількість мільйонерів найпопулярнішої лотереї країни перетнула красивий рубіж 100 й почала рухатися до наступного рубежу – 200.  

Минулого розіграшу телевізійна картинка студії виглядала фантастично красиво. І не лише завдяки святковому вбранню та феєрверкам на честь мільйонерів, а в першу чергу, завдяки присутності чудової, красивої молодої пари переможців – сотого мільйонера лотереї бінго Ганни Турецької та її чоловіка Дмитра.  

 Одружилися наші герої менше місяця тому, 26 листопада, і рочків їм обом також по 26, ось такий забавний збіг чисел. А познайомилися вони, як це часто буває, на роботі, обидва працюють в одній фірмі: Дмитро займається транспортом, а Ганна - продажем. Обидва мають вищу освіту. Дмитро киянин, а Ганна приїхала до столиці з Одеської області. Живуть у його батьків, де разом із ними мешкають також ще й сестра Дмитра, її чоловік та маленька дитина. Тобто, весело живуть, від самотності не нудяться. А таки іноді хочеться. А коли думають про те, що колись прийде час і дітей народжувати, то своє власне окреме житло стає для них головною метою.

- Не так давно Дмитро мені сказав, щоб я подивилася в Інтернеті, які зараз ціни на житло, - розповідає Ганна. - Я подивилася й засмутилася, - звідки в нас такі гроші? І ось зараз ми в студії «Лото-Забава», ми виграли мільйон і маємо можливість придбати собі квартиру, - це якась фантастика! У мене на очі сльози навертаються, коли думаю про це!!!

Емоції Ганни зрозумілі й природні. Так само, як їхня шалена радість у ту незабутню пам’ятну мить, коли вони виграли мільйон гривень.

  • Історія нашого виграшу така, - говорить Дмитро. - Один білет «Лото-Забава» на 644 тираж купила Ганна. Вона ж запропонувала мені купити ще кілька білетів, щоб взяти участь у новорічній акції. Я купив зразу 5 білетів по 10 гривень в лотерейному кіоску на вулиці Закревського, а Ганна зареєструвала їх в акції. В неділю 11 грудня зранку все було як звичайно: я ще спав, Ганна встала та хазяйнувала на кухні. Зі словами: «Вставай, ми ж купили лотерейні білети, пропустимо розіграш!», вона розбуркала мене та увімкнула телевізор. Сіли дивитися гру, я закреслював лінії в білетах. Коли почався розіграш по акції, ми були дуже уважні. Здивувалися, коли перший щасливчик не відповів на дзвінок. Потім не до кінця зрозуміли, що там сталося з другим претендентом (а ми обов’язково поговоримо про це нижче – ред.). А потім нам здалося, що в прямому ефірі розіграш провести не встигнуть, і Ганна вийшла на кухню. І тут задзвонив її мобільний телефон, і мене начебто током вдарило. Я закричав, як різаний, і дружина вбігла до кімнати. Я від шоку навіть не зміг нічого сказати, а лише показував на телефон та на телевізор. Добре, що вона зрозуміла й встигла натиснути кнопку.
  • Перші хвилини після гри були неймовірні, - додає Ганна, - таких фантастичних емоцій у нашому житті ще не було. Таке не забувається!

Своя квартира та власний бізнес – ось такі зрозумілі плани у молодих щасливчиків. І вони їх неодмінно реалізують завдяки лотерейному виграшу в «Лото-Забава».   

Поділитись:
19 грудня 2011
Ми у Viber!