0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Герої фабрики мільйонерів.

  

1. Наш «Юрій Гагарін» - перший мільйонер «Лото-Забава» Володимир Марченко. Йому першому  випала честь здобути всеукраїнську славу лотерейного мільйонера. 26 червня 2001 Володимир разом із дружиною взяв участь у незвичайній прес-конференції в столиці України. Вперше в сучасній історії українські журналісти спілкувалися з лотерейним гравцем, якому вдалося виграти насправді гігантську суму - більше 2 мільйонів гривень! Володимир першим із гравців «Лото-Забава» втілив у життя свої мрії завдяки виграшу в лотерею - придбав велику квартиру в Києві, новий автомобіль, розпочав власну справу. Безумовно, його приклад надихнув на активну участь в лотерейній грі багатьох наших співвітчизників. І для багатьох із них «Лото-Забава» стала чудодійним рецептом удачі, фінансового здоров’я та щастя!

2. "У мене 6 дітей та 10 онуків, тож проблеми, на що витратити джек-пот, не буде", - сказав 11-й мільйонер «Лото-Забава» Богдан Володимирович Бабій із Тернополя, коли отримав пам’ятний чек у студії «Лото-Забава». Великі натруджені руки цього літнього чоловіка красномовніше за всі слова розповідали про його непросте життя. Удача вчасно прийшла до ветерана - й сам порадів достатку, і дітям та онукам допоміг стати на ноги.

3. Пройшов лише місяць після перемоги гравця з Тернополя, як народився 12-й мільйонер «Лото-Забава» - жителька Севастополя, ветеран праці, робітниця морського порту Марія Олександрівна Баранова. "Життя мене не балувало. Мабуть, цей виграш - винагорода за всі нещастя, недолю", - сказала вона щиро та сердечно на сцені «Лото-Забава». А її красуня-онучка Альона сприйняла лотерейний виграш своєї бабусі як ще один подарунок долі. Її життя, в тому числі й завдяки «Лото-Забава», склалося значно легше та щасливіше, ніж бабусине. Так і повинно бути!

4. 22-м мільйонером  «Лото-Забава» виявився 18-річний Василь Савчук із Чернівців, який виграв 3 450 000 грн. Він і досі залишається наймолодшим лотерейним мільйонером країни.

5. У першому розіграші 2009 року народився ювілейний 50-й мільйонер «Лото-Забава» - мешканець Дніпропетровська 24-річний Костянтин Третяк. До лотерейного джек-поту він ішов 5 років.

6. Молода сім’я з Тернополя, Руслан та Наталя Квас представляла в студії «Лото-Забава» велику дружну родину, в якій у лотерею грають всі, від малого до великого. Сімейний азарт не пропав даром, родина Квас виграла 3 060 000 гривень, а старший брат Богдана Орест Квас увійшов в історію гри як 54-й мільйонер.

7. Світлана Володимирівна Шахрай та її чоловік Євген Олександрович (Хмельницький) - люди освічені, прагматичні, але зізналися, що не можуть позбавитися від відчуття, начебто бували моменти, коли «хтось там, нагорі, тримав для них свічку» в знаменні, доленосні моменти їхнього життя. Один із таких моментів – виграш джек-поту, 3 150 000 грн. у 501 тиражі «Лото-Забава». До столиці вони приїхали з онуком Назарієм, непосидючим жвавим хлопчиком, якому кортіло потримати в руках красиву та важку статуетку переможця. Дочекався! Пані Світлана стала 55-им мільйонером лотереї бінго.

8. Нові правила гри (2010 рік) зробили народження мільйонерів «Лото-Забава» справою майже буденною. Відтоді кількість мільйонерів стала зростати рекордними темпами. 68-й мільйонер Віктор Грицюк приїхав на вручення пам’ятного чеку із села Іспас Чернівецької області. Знаєте, що, точніше, хто найцікавіший в історії його виграшу? Дядько Дмитро – односелець, який 6 років тому… виграв у «Лото-Забава» джек-пот! Живий приклад дядька Дмитра підвів пана Віктора до думки, що треба й собі спробувати зіграти в лотерею, можливо, також пощастить. Довго, цілих 6 років чекав на удачу, й нарешті вона  прийшла!

9. 81-й мільйонер в історії гри, 18-й мільйонер 2010 року пан Юрій з Одеської області у 592 тиражі лотереї зірвав фантастичний джек-пот розміром 8 000 000 гривень! Володар одного з найбільших виграшів у історії лотереї купив свій щасливий білет «Лото-Забава» на знаменитому одеському «Привозі».

10. Більше 12 років, тобто саме стільки, скільки існує «Лото-Забава», грає в цю лотерею киянин Володимир Рудюк. Як приємно, що сліпа та часто несправедлива лотерейна удача зробила саме такий вибір, подарувавши цій людині, гравцю-ветерану, будівельнику-ветерану найбільший в історії «Лото-Забава» виграш – 10 000 000 гривень!

 

Поділитись:
20 грудня 2011
Ми у Viber!