0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як журналісти під Новий рік у «Лото-Забава» грали!

Ні для кого не секрет, що в нашій славній країні ставлення основної маси людей до лотерей все ще насторожене, недовірливе. І це незважаючи на те, що розіграші найпопулярнішої лотереї проводяться в прямому ефірі, що вся Україна бачить переможців, виграють мільйони гривень , що щасливчики відверто розповідають невигадані, реальні історії своєї лотерейної удачі. Важко, дуже важко переламати ситуацію, змінити настрій суспільства. Кому, якщо не засобам масової інформації, спробувати це зробити. Але біда в тому, що й самі журналісти дуже мало цікавляться лотереями і мало про них знають. А, як відомо, чого не знаємо, того побоюємося, от і представники наших ЗМІ не надто вірять у можливість виграти, не до кінця довіряють  лотереям.

Як «лікувати» заблудлі душі? Інформацією, відкритими уроками гри - вирішили в МСЛ, і провели напередодні Нового року в студії «Лото-Забава» показову гру в лотерею бінго, запросивши в якості гравців українських журналістів, представників друкованих та Інтернет видань, телевізійних каналів, інформагентств. А компанію їм склали реальні герої лотереї:  100 мільйонер « Лото-Забава», власник найбільшого джек-поту в історії гри і щасливчик, якому ще тільки належало випробувати всеукраїнську славу, 102-й мільйонер лотереї.

Гру приурочили до знаменної події - народження сотого мільйонера «Лото-Забава».   Для проведення розіграшу використовували не механічний, а простий ручний лототрон. А провести гру попросили постійних провідних телерозигришей «Лото-Забава». Лариса Руснак крутила лототрон і виймала з нього кульки, а Анатолій Гнатюк оголошував аудиторії їх номери.

 Правила цього розіграшу були такими: призи виграють гравці, які першими закреслять одну, дві і три горизонталі. Тобто максимальне число призерів теоретично дорівнювало трьом. Насправді щасливчиків було двоє.  Виграли абсолютні новачки: журналістка, що представляє «УкрмедіаКіев» Олена Масловська та редактор Інтернет-порталу «Інтервідеоновості» Кирило Янсон. Олена отримала приз (електрокавоварки) за одну лінію, а Кирило, по черзі, два призи: за дві і за три лінії (мікрохвильову піч і плазмовий 24-дюймовий телевізор). Цікаво було почути, що він десять років тому був одним з телеоператорів, які знімали прес-конференції першого мільйонера «Лото-Забава» Володимира Марченка. Шкода, що тоді Кирило не запалився ігровим азартом, адже удачливий в грі, вже міг і сам стати мільйонером!

 Усі хочуть стати мільйонерами, і журналісти не виняток. Бачили б ви, з якою цікавістю вони слухали історії реальних мільйонерів, як тісно оточили їх після розіграшу і навперебій розпитували про життя після виграшу. А життя з мільйонами хороша, сумніватися не доводиться. Обидві молоді пари мільйонерів виглядали чудово і охоче ділилися своїми враженнями та планами, відповідали на численні запитання журналістів.

Вечір гарного настрою завершився невеликим фуршетом, апофеозом якого став винос святкового торта з написом «100 мільйонер Лото-Забава».  

 

Поділитись:
29 грудня 2011
Ми у Viber!