0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Герої Фабрики Мільйонерів. Етапи великого шляху!

 

Наприкінці 2011 року державна лотерея «Лото-Забава» святкувала-відзначала дивовижний ювілей – народження 100-го мільйонера!

 Більше 12 років тому, коли в України тільки-но з’явилася нова лотерея з незвичною назвою «Лото-Забава», напевно, ніхто не взявся б прогнозувати її долю. Тим більше ніхто не міг передбачити, що лотерея бінго «Лото-Забава» - сучасний український аналог старовинної сімейної розваги, настільного лото, дуже скоро стане найпопулярнішою лотерейною грою в Україні.

 Але саме так і сталося! І виною тому, на нашу думку, навіть не великі гроші  (пригадайте, на початку гри розігрувалися далеко не мільйони гривень), а інші речі: відкритість та прозорість, простота та зрозумілість для людей будь-якого віку. А ще - привітна, сердечна атмосфера, яку завжди створюють в ефірі телевізійних розіграшів актори-ведучі разом із гравцями-щасливчиками, яким поталанило отримати запрошення до лотерейної студії.

 Дуже скоро «Лото-Забава» стала улюбленою лотерейною грою для мільйонів українських сімей, і абсолютно природно, що результатом цієї любові та довіри мільйонів українців до гри стали великі виграші й щасливчики-мільйонери «Лото-Забава».

 Спочатку кожен новий лотерейний мільйонер сприймався як справжнє диво, та згодом ми так звикли вітати все нових і нових щасливчиків-мільйонерів, а їхня кількість зростала так стрімко, що «Лото-Забаву» стали називати «Фабрикою Мільйонерів». Погодьтеся, що ця назва дуже пасує лотерейній грі, в якій «виготовлення» мільйонерів поставлене на потік, в якій вже 100 мільйонерів, а серед них чимало мультимільйонерів, гравців, які виграли 2, 3, 6, 8, 10 мільйонів гривень!  

«Лото-Забава» відзначила ювілей -  100 мільйонерів!Лотерея йшла до цієї красивої цифри більше 12 років: спочатку дуже повільно, по одному, по три, по чотири мільйонери на рік, потім все швидше й швидше. Ми були впевнені, що обов’язково святкуватимемо цей ювілей, ми рахували тиражі, які залишалися до народження ювілейного - сотого мільйонера «Лото-Забава». І нарешті прийшов день, настав тираж лотереї, який просто не міг закінчитися інакше, ніж народженням ювілейного 100-го мільйонера. Це сталося в розіграші новорічної акції «Святкуйте грошовито!», присвяченій Новому 2012 року.  А героїнею гри стала   красива молода дівчина –киянка Ганна Турецька.

  В студії «Лото-Забава» побувало чимало щасливчиків, але такої красивої пари ще не було. Просто хочеться сказати браво Ганні та її чоловіку Дмитру за такий вдалий взаємний вибір і побажати їм довгої та щасливої спільної долі й здорових, гарних діточок.

А одружилися наші герої менше місяця тому, 26 листопада, і рочків їм обом також по 26, ось такий забавний збіг чисел. А познайомилися вони, як це часто буває, на роботі, обидва працюють в одній фірмі: Дмитро займається транспортом, а Ганна - продажем. Обидва мають вищу освіту. Дмитро киянин, а Ганна приїхала до столиці з Одеської області. Живуть у його батьків, де разом із ними мешкають також ще й сестра Дмитра, її чоловік та маленька дитина. Тобто, весело живуть, від самотності не нудяться. А таки іноді хочеться. А коли думають про те, що колись прийде час і дітей народжувати, то своє власне окреме житло стає для них головною метою.

- Не так давно Дмитро мені сказав, щоб я подивилася в Інтернеті, які зараз ціни на житло, - розповідає Ганна. - Я подивилася й засмутилася, - звідки в нас такі гроші? І ось зараз ми в студії «Лото-Забава», ми виграли мільйон і маємо можливість придбати собі квартиру, - це якась фантастика! У мене на очі сльози навертаються, коли думаю про це!!!

Емоції Ганни зрозумілі й природні. Так само, як їхня шалена радість у ту незабутню пам’ятну мить, коли вони виграли мільйон гривень.

-          Історія нашого виграшу така, - говорить Дмитро. - Один білет «Лото-Забава» на 644 тираж купила Ганна. Вона ж запропонувала мені купити ще кілька білетів, щоб взяти участь у новорічній акції. Я купив зразу 5 білетів по 10 гривень в лотерейному кіоску на вулиці Закревського, а Ганна зареєструвала їх в акції. В неділю 11 грудня зранку все було як звичайно: я ще спав, Ганна встала та хазяйнувала на кухні. Зі словами: «Вставай, ми ж купили лотерейні білети, пропустимо розіграш!», вона розбуркала мене та увімкнула телевізор. Сіли дивитися гру, я закреслював лінії в білетах. Коли почався розіграш по акції, ми були дуже уважні. Здивувалися, коли перший щасливчик не відповів на дзвінок. Потім не до кінця зрозуміли, що там сталося з другим претендентом . І тут задзвонив її мобільний телефон, і мене начебто током вдарило.   Я від шоку навіть не зміг нічого сказати, а лише показував на телефон та на телевізор. Добре, що дружина зрозуміла й встигла натиснути кнопку.

-          Перші хвилини після гри були неймовірні, - додає Ганна, - таких фантастичних емоцій у нашому житті ще не було. Таке не забувається!

Своя квартира та власний бізнес – ось такі зрозумілі плани у молодих щасливчиків. І вони їх неодмінно реалізують завдяки лотерейному виграшу в «Лото-Забава». А хто не грає в цю лотерею, нехай кусає собі лікті, такий наш вирок.

Щоб представити вам повний список мільйонерів «Лото-Забава» за всі роки сьогодні потрібно було б витратити щонайменше цілу газетну сторінку. А ми сьогодні хочемо пригадати лише деякі епізоди гри, лише декого з щасливчиків, які ввійшли в історію лотереї.

1. Наш «Юрій Гагарін» - перший мільйонер «Лото-Забава» Володимир Марченко. Йому першому  випала честь здобути всеукраїнську славу лотерейного мільйонера. 26 червня 2001 року Володимир разом із дружиною взяв участь у незвичайній прес-конференції в столиці України. Вперше в сучасній історії українські журналісти спілкувалися з лотерейним гравцем, якому вдалося виграти насправді гігантську суму - більше 2 мільйонів гривень! Володимир першим із гравців «Лото-Забава» втілив у життя свої мрії завдяки виграшу в лотерею - придбав велику квартиру в Києві, новий автомобіль, розпочав власну справу. Безумовно, його приклад надихнув на активну участь в лотерейній грі багатьох наших співвітчизників. І для багатьох із них «Лото-Забава» стала чудодійним рецептом удачі, фінансового здоров’я та щастя!

2. "У мене 6 дітей та 10 онуків, тож проблеми, на що витратити джек-пот, не буде", - сказав 11-й мільйонер «Лото-Забава» Богдан Володимирович Бабій із Тернополя, коли отримав пам’ятний чек у студії «Лото-Забава». Великі натруджені руки цього літнього чоловіка красномовніше за всі слова розповідали про його непросте життя. Удача вчасно прийшла до ветерана - й сам порадів достатку, і дітям та онукам допоміг стати на ноги.

3. Пройшов лише місяць після перемоги гравця з Тернополя, як народився 12-й мільйонер «Лото-Забава» - жителька Севастополя, ветеран праці, робітниця морського порту Марія Олександрівна Баранова. "Життя мене не балувало. Мабуть, цей виграш - винагорода за всі нещастя, недолю", - сказала вона щиро та сердечно на сцені «Лото-Забава». А її красуня-онучка Альона сприйняла лотерейний виграш своєї бабусі як ще один подарунок долі. Її життя, в тому числі й завдяки «Лото-Забава», склалося значно легше та щасливіше, ніж бабусине. Так і повинно бути!

4. 22-м мільйонером  «Лото-Забава» виявився 18-річний Василь Савчук із Чернівців, який виграв 3 450 000 грн. Він і досі залишається наймолодшим лотерейним мільйонером країни.

5. У першому розіграші 2009 року народився ювілейний 50-й мільйонер «Лото-Забава» - мешканець Дніпропетровська 24-річний Костянтин Третяк. До лотерейного джек-поту він ішов 5 років.

6. Молода сім’я з Тернополя, Руслан та Наталя Квас представляла в студії «Лото-Забава» велику дружну родину, в якій у лотерею грають всі, від малого до великого. Сімейний азарт не пропав даром, родина Квас виграла 3 060 000 гривень, а старший брат Богдана Орест Квас увійшов в історію гри як 54-й мільйонер.

7. Світлана Володимирівна Шахрай та її чоловік Євген Олександрович (Хмельницький) - люди освічені, прагматичні, але зізналися, що не можуть позбавитися від відчуття, начебто бували моменти, коли «хтось там, нагорі, тримав для них свічку» в знаменні, доленосні моменти їхнього життя. Один із таких моментів – виграш джек-поту, 3 150 000 грн. у 501 тиражі «Лото-Забава». До столиці вони приїхали з онуком Назарієм, непосидючим жвавим хлопчиком, якому кортіло потримати в руках красиву та важку статуетку переможця. Дочекався! Пані Світлана стала 55-им мільйонером лотереї .  

8. Нові правила гри (2010 рік) зробили народження мільйонерів «Лото-Забава» справою майже буденною. Відтоді кількість мільйонерів стала зростати рекордними темпами. 68-й мільйонер Віктор Грицюк приїхав на вручення пам’ятного чеку із села Іспас Чернівецької області. Знаєте, що, точніше, хто найцікавіший в історії його виграшу? Дядько Дмитро – односелець, який 6 років тому… виграв у «Лото-Забава» джек-пот! Живий приклад дядька Дмитра підвів пана Віктора до думки, що треба й собі спробувати зіграти в лотерею, можливо, також пощастить. Довго, цілих 6 років чекав на удачу, й нарешті вона  прийшла!

9. 81-й мільйонер в історії гри, 18-й мільйонер 2010 року пан Юрій з Одеської області у 592 тиражі лотереї зірвав фантастичний джек-пот розміром 8 000 000 гривень! Володар одного з найбільших виграшів у історії лотереї купив свій щасливий білет «Лото-Забава» на знаменитому одеському «Привозі».

10. Більше 12 років, тобто саме стільки, скільки існує «Лото-Забава», грає в цю лотерею киянин  Валерій Рудюк. Як приємно, що сліпа та часто несправедлива лотерейна удача подарувала саме цій людині, гравцю-ветерану, будівельнику-ветерану найбільший в історії «Лото-Забава» виграш – 10 000 000 гривень!

Рекордний джек-пот на кону напередодні 635-го тиражу, а вже в наступному 636-му його зірвали! Це сталося 16 жовтня 2011 року, коли в «Лото-Забава» народилося відразу два мільйонери – 93-й та 94-й. Один із них став мультимільйонером, абсолютним рекордсменом за всі роки цієї гри.

 Точку продажу най щасливішого білета було встановлено майже відразу, адже Центральна система точно знає, де й коли роздрукована електронним терміналом та чи інша комбінація, на якому саме лотерейному білеті. Тож, київський район Південна Борщагівка та лотерейний кіоск на вулиці Симиренка, 17 скоро стали символами удачі. Але минали день за днем, а щасливчик  не давав про себе знати, не заявляв про свій шалений виграш. В МСЛ почали хвилюватися. Для лотерейного оператора така ситуація є неприємною,- що подумають люди? Лише через 10 днів, 26 жовтня в Київське регіональне представництво звернувся гравець, який пред’явив той самий білет 636 тиражу на 10 000 000 гривен. Ось цей, який ви зараз бачите.

Рекордсмен, 53-річний пан Валерій за професією будівельник, останнім часом разом із сином Володимиром та ще кількома членами його бригади займається власною справою, в основному сантехнічними роботами в будинках та квартирах. Він народився в Житомирі, виріс у селі, до столиці приїхав у далекому 74-му, став працювати на будівництві. Своя однокімнатна квартира з’явилася лише в 79-му, лише через 10 років вдалося переїхати у велику, трикімнатну. Проте, сьогодні її вже важко назвати великою, тому що мешкають в ній, окрім Валерія та його дружини Інни, син Володимир з дружиною Юлею та двоє онуків. А є ще донька, у якої своєї квартири немає - живе з другом у орендованій. Тож, квартирне питання стоїть (точніше, стояло до виграшу!) перед родиною на повний зріст.

Гравцем у лотереї Валерій став давно, каже, що в «Лото-Забава» грає майже з перших тиражів. І завжди купував не 1-2, а багато білетів, останнім часом, витрачав по 100 гривень на тираж. Щастило не дуже, але по 2 лінії кілька разів закреслював і побутову техніку одного разу виграв. А майже напередодні астрономічного виграшу, в 625 тиражі він закреслив у одному полі білета 2  лінії, а для третьої не вистачило одного номеру! Тоді він повірив, що щастя десь близько. А щастя прийшло не без допомоги випадку.

 Є у пана Валерія авто, старенький «Субару Форестер», а старі авто мають дурну звичку ламатися. У суботу 15 жовтня так і сталося, й довелося Валерію ламати намічений графік і йти додому пішки. Ось так він у неурочний час натрапив на лотерейний кіоск, в якому зазвичай купував білети «Лото-Забава». Було це приблизно о 14:15. Як потім виявилося, саме ці хвилини та секунди стали вирішальними в житті Валерія, адже підійди він до кіоску раніше або пізніше,- тоді не йому, а комусь зовсім іншому і, скоріше за все, не в Києві, а зовсім іншому місті чи селі дісталася б ось ця щаслива комбінація, яку ви бачите в най щасливішому в історії гри лотерейному білеті.

Зараз можна говорити про диво, про неймовірний збіг обставин, але все це будуть лише балачки та припущення. Жодна людина не знає наперед своєї долі, жоден із нас не може передбачити свою удачу. Можна лише вірити, сподіватися, плекати надію і, водночас, щось робити задля реалізації своїх сподівань та надій. Пан Валерій робив те, що міг. А чи могло статися, щоб він не виграв 10 мільйонів? Звичайно, таких шансів у нього було в мільйони разів більше! Але він таки виграв!

У цієї історії немає й не може бути іншого висновку, окрім одного – щоб виграти, треба грати. Все інше, повторююся, лише пусті балачки. 

На прес-конференцію пан Валерій прийшов із сином та невісткою. Також були присутні генеральний директор МСЛ Євген Власенко та директор з маркетингу Вікторія Цомая.  

Звичайно, всіх цікавило, як рекордсмен збирається витрачати гроші. І тут він чимало здивував, коли сказав, що віддає свій виграш дітям. Він навіть оформив його на сина. Ось такий щедрий подарунок від батька отримали Володимир та Інна!

   

   А в неділю щасливчиків приймала студія «Лото-Забава».  Ведучі Лариса і Анатолій, гравці розіграшу чергового тиражу, співробітники студії  зробили все можливе, щоб дорогі гості почували себе як дома .  Було багато щасливих облич, щирих посмішок, добрих слів, красивих квітів. Була атмосфера доброзичливості, любові, й це так приємно, так добре! Це «Лото-Забава» -  найпопулярніша лотерейна гра в Україні, це ваша гра, шановні друзі! І саме вам ставати новими лотерейними мільйонерами й мультимільйонерами «Лото-Забава»! Хай щастить, бажаємо удачі кожному з вас!

   Ми кидаємо погляд у минуле, а в дійсності – також і в майбутнє, адже в «Лото-Забава» вже народилися 101-й, 102-й… 105-й мільйонери, і почався відлік часу до нових ювілеїв. Гра триває, її азарт від тиражу до тиражу збільшується, нові мільйонери народжуються так швидко, як ніколи. І кожен учасник найпопулярнішої лотереї України сподівається стати її героєм, мільйонером. І кожен має шанси здійснити свою мрію!

 

У виграші – мільйони гравців!

 Втім, не варто говорити про «Лото-Забава» тільки як про Фабрику Мільйонерів. Адже в кожному тиражі переможцями різних численних призових категорій стають десятки, сотні, тисячі учасників гри, які виграють на загал мільйони гривень!

 Щонеділі в телевізійній студії, звідки у прямому ефірі транслюються розіграші лотереї, 5 щасливчиків виграють вагомі грошові призи в конкурсі «Полювання за грошима», серед них гарантований приз – 200 000грн.! Разом із ними участь в полюванні беруть гравці по телефону, й що тиражу 10 везунчиків виграють приблизно 300 000 грн., а інколи значно більше.

 Майже рік тому в «Лото-Забава» з’явилася гра за додатковими номерами – «Забава Плюс». Сплативши додатково до вартості лотерейного білета лише 1 гривню, можна виграти 100 000 грн.! Й таких щасливчиків щотижня стає все більше, останній рекорд – 10 головних переможців – було встановлено в першому розіграші нового 2012 року, тобто разом вони виграли 1 000 000 грн. Й це лише статистика великих виграшів «Забава Плюс», а окрім них сотні учасників щотижня виграють побутову техніку на сотні тисяч гривень!

 Якщо вже заговорили про статистику, то вам, мабуть, буде цікаво дізнатися, що за 12,5 років існування лотереї:

 -  в Кожен тираж «Лото-Забава» переможцями в різних категоріях виграшів стають понад півмільйона гравців з різних куточків України.

- в студії на телерозіграшах «Лото-Забава» побувало більше 15 000 гравців;

 - на загал в «Лото-Забава» вже виграно ОДИН МІЛЬЯРД  ТРИСТА ТИСЯЧ гривень.

 Що лише в минулому 2011 році виграно понад 760 млн. грн..

Тож, коли сьогодні говоримо про державну лотерею бінго «Лото-Забава», то можемо без сумніву стверджувати: у виграші не лише щасливчики-мільйонери, число яких сягнуло відмітки 105. У виграші - мільйони учасників лотерейної гри!

Поділитись:
5 січня 2012
Ми у Viber!