0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Перша гра 2012 року цікава, насамперед, виграшем квартири.

Напрочуд вдалим видався початок 2012 року для фермера з села Великий Браталів Житомирської області Сергія Тюпіна та його родини. 7-го січня Сергій Андрійович виграв у державній лотереї «ХТО ТАМ» квартиру в столиці. Це перша виграна квартира в Новому році, 341 в історії гри,

 Щасливі фінали взагалі притаманні останнім розіграшам квартирної лотереї,- за чотири тижні виграно три квартири! Єдина з чотирьох субот, коли фіналісту не вдалося знайти заповітний ключ, випала на 31 грудня 2011 року. Олександр Шеремета (м.Славута Хмельницької обл.) був рішучим, використав обидві спроби, але бажаного не добився.

Проте, гра вдалася, пройшла цікаво та святково. Справжньою прикрасою передноворічної гри стала ведуча розіграшу Ірина Фролова. В чарівному блискучому вбранні, з маленькою ляльковою ялинкою на голові вона, здавалося, випромінювала добру, світлу енергію, яка заповнювала простір студії. А після закінчення розіграшу всі без виключення гравці отримали від лотерейного оператора МСЛ новорічні подарунки – великі фірмові пакети з шампанським та конфетами.

Звичайно, перша гра Нового року розпочалася з колядок. Всі шість гравців виявили бажання оволодіти головним виграшем. Та найкращий різдвяний подарунок зумів зробити собі гравець під номером 4, який з першої спроби вирішив проблему вибору ключа.

  • Я приїхав на гру з чітким планом: обрати ключ №1,- сказав після гри Сергій Тюпін,- так і зробив.

Пан Сергій – чоловік серйозний, дочекатися від нього посмішки важкувато. Повна протилежність герою – його дружина Антоніна Павлівна, жвава, весела, заводна. А разом, подружжя Тюпіних та двоє їх синів, 15-річний Віталій та 7-річний Юрко являють собою найкращий зразок української сільської родини, дружної та роботящої.

Ну а для кого ж пан Сергій виграв квартиру з ремонтом в чудовому багатоповерховому домі в престижному житловому масиві української столиці під назвою Познаки? Каже – для сина Віталія, тому що бажає для нього більш легкої долі, ніж власна. Занадто важко та невигідно бути фермером в Україні, вважає Сергій, занадто несправедливо розподіляються сьогодні гроші між тими, хто реально створює продукти й тими, хто їх продає та перепродає.

Хочемо побажати родині Тюпіних здійснення всіх-всіх мрій та планів, гарний початок вже є!

А всім нашим читачам щиро рекомендуємо активніше купувати легкі електронні білети «ХТО ТАМ» та мандрувати переможним шляхом!

P.S. Нагадуємо про закінчення проведення конкурсу  «Вгадай переможця».

Я. Свій

Поділитись:
10 січня 2012
Ми у Viber!