0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У 5 останніх розіграшах виграно 4 квартири!

Можливо, сказано занадто сміливо, але погодьтеся, що перед та післяноворічні розіграші державної лотереї «ХТО ТАМ» дають привід говорити саме так. Адже простий підрахунок підказує нам, що при існуючих правилах гри шанси виграти головний приз дорівнюють 1:3 (при двох спробах фіналіста). Тож, коли квартиру виграють один раз на три, чотири тижні – це нормальна ситуація, яка не суперечить здоровому математичному глузду. Але, як бачимо, бувають такі часи, такі тижні та місяці, коли Господиня Удача зовсім не хоче керуватися якоюсь там теорією вірогідності чисел. То вона стає впертою, жорстокосердою, злою,- й тоді претенденти на головний приз ніяк не можуть підібрати ключ до квартири протягом 5-ти, сіми тиражів поспіль. А то вона починає творити добро без оглядки на правила та закони, не зважаючи на авторитет великих вчених. Хоче одорювати людей квартирами,- і одаряє! Звичайно, якби не щедра квартирна лотерея «ХТО ТАМ», не було б місця для витівок цієї господині. Але ж така лотерея на щастя є, тому, панове гравці,  користуйтеся щасливими шансами, які дарує вам гра - вигравайте квартири, змінюйте своє життя на краще!

Ну це так, передмова до головного сюжету, а він у нас сьогодні відомий,- як минулої суботи в студії «ХТО ТАМ» 24-річний Ярослав Лакей з Шепетівки Хмельницької обл. квартиру вигравав. У цього сюжету, ви розумієте, також була передісторія, треба ж було спочатку отримати виклик до студії, зігравши в лотерею. Про це молодий щасливчик розповідає так.

  • У мене є мрія – власний будинок для моєї родини. Я одружений, маю маленького сина Ванюшку, він народився на Івана Купала. І все в нас добре, окрім одного – живемо в найманій квартирі, а це дорого й незручно. Я працюю слюсарем, заробляю не дуже багато, дружина Оксана зараз у декреті, отримуємо від держави якусь допомогу, але все одно, враховуючи витрати на житло, грошей завжди не вистачає. Ми добре розуміли, що заробити на свій дім світить років через 50, тому вирішили спробувати виграти великі гроші в лотерею. Місяці 3 тому почали грати в «Лото-Забава», потім віддали перевагу «ХТО ТАМ», здалося, що тут все простіше, зрозуміліше. Коли випав перший білет з двома ТБ, я був впевнений, що мене викличуть на розіграш. Не викликали, і я засмутився. А коли це сталося вдруге, втретє, надії на власний будинок почали танути, я став думати, що в лотереях ніколи нічого великого не виграю – невезучий. Та раптом все змінилося. Мені зателефонували саме в той день, коли нашому Івану виповнилося півроку. Чомусь я відразу повірив у себе і сказав дружині, що обов’язково виграю квартиру. І відразу вирішив, що візьму виграш грошима, щоб здійснити свою мрію про власний будинок.
  • Але з першої спроби в тебе нічого не вийшло, ключ № 2 виявився помилкою.
  • Від самого початку я обрав третій ключ, це був мій ігровий номер, та чомусь в першій спробі схибив. Нічого, друга була вдалою.

У команді підтримки переможця не було дружини Оксани, вона із сином в лікарні – Ванюшка трішки застудився. І гру вона не дивилася, але знайомі, друзі, які бачили перемогу Ярослава, зателефонували їй ще до закінчення розіграшу, й як тільки телефон чоловіка з’явився у мережі, Оксана першою його набрала, щоб поздоровити та розцілувати за такий неймовірний подарунок. Й не втрималася нагадати чоловікові: «Ти обіцяв, якщо виграєш квартиру, кинеш палити!- Пам’ятаю,- відповів той,- й обов’язково виконаю обіцянку, тільки не зараз - палити хочеться, хоч стріляй!». І побіг на вулицю вгамувати нарви.

Щасливчик із Шепетівки виграв 342 квартиру в історії квартирної лотереї, другу квартиру цього року. А поруч із ним були гравці, яким пощастило не так сильно, але ж пощастило: потрапити до студії, виграти чималі суми грошей, стати героями всеукраїнського телеефіру. Пощастило їхнім родичам, друзям, які склали команди підтримки. Пощастило учасникам конкурсу «5+», які потрапили на ефір і мали шанси виграти ноутбук. Най везучою з них стала Марина Чередниченко з Білої Церкви – дуже красива жінка й ветеран лотереї.

 Цікава переможна гра стала історією, чекаємо на наступну!

Я.Свій

  

Поділитись:
18 січня 2012
Ми у Viber!