0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Азарт від МСЛ» - нове життя лотерейної газети!

Панове гравці лотерей МСЛ, ваш старий знайомий, котрий в 2012 році відмічатиме 15 річницю, з початку цього року розпочав своє нове життя!

Газета виходить у світ у новому форматі – на 32 сторінках. Вона абсолютно змінила свій зовнішній вигляд, стала значно сучаснішою за дизайном. А головне,- тепер одній газеті ви знайдете інформацію про всі лотереї МСЛ без винятку: від лотереї бінго «Лото-Забава» до спортивних «СПОРТЛІГА» та «Спортпрогноз», від квартирної лотереї «ХТО ТАМ» до миттєвих «ШВИДКОРГРАЙ».

 Результати та програми тиражів, анонси важливих лотерейних подій та призових акцій, офіційні повідомлення від лотерейного оператора, репортажі про минулі розіграші, інтерв’ю з щасливчиками-переможцями, новини про лотереї з усього світу, цікаві та неймовірні факти, астрологічні прогнози, кросворди, гумор та кулінарні поради… Такою цікавою та різноманітною газета «Азарт від МСЛ» не була ще ніколи!

Ви легко знайдете газету на точках продажу лотерей МСЛ. Ви легко можете передплатити  у будь-якому відділенні пошти та отримувати її просто до вашої поштової скриньки. Передплатний індекс: 35225

Щоб бути обізнаним та компетентним у всіх лотереях МСЛ, вчасно отримувати достовірну, перевірену інформацію, щоб задовольнити себе цікавим, корисним та веселим читанням на різні теми – купуйте та передплачуйте лотерейну газету «Азарт від МСЛ». Рекомендуємо!

Поділитись:
19 січня 2012
Ми у Viber!