0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фантастика! Азімов, брати Стругацькі та Джоан Роулінг відпочивають!

Якби напередодні останнього розіграшу державної лотереї «ХТО ТАМ» ми провели опитування ігрової аудиторії із запитанням «Чи буде цього разу виграна?», відповідь «Так, буде!» дав, щонайбільше, один опитуваний із сотні - найзавзятіший оптиміст з оптимістів. Або людина, яка просто не знала, що в 5-ти попередніх розіграшах уже виграли 4 квартири. Фантастика, панове, але така людина мала б рацію, адже минулої суботи знову, втретє поспіль, вп’яте в шести останніх розіграшах головний переможець виграв квартиру!

Слово «фантастика» хочеться повторювати й повторювати, тому що всі лотерейні події, які сталися з 24-річною львів’янкою Тетяною Малосняк, виглядають казково, неймовірно, фантастично! Вона лише на початку цього року вперше в житті зіграла в лотерею «ХТО ТАМ». Відразу знайшла в одному з двох придбаних електронних білетів свій шанс зіграти в студії. З першої реєстрації виграла запрошення на гру. Дійшла до фінального етапу телерозіграшу. Нарешті, зуміла з другої спроби обрати заповітний ключ у ситуації, яка за всіма законами математики була проти неї. Через все пройшла, все переборола, щоб здійснити свою мрію. І виграла квартиру в столиці вартістю 600 000 гривень!

 

Такі дивовижні перемоги та неймовірні прояви удачі, такі яскраві, феєричні емоції, які всім нам подарувала Тетяна, запам’ятовуються надовго. Давайте подякуємо молодій мамусі за її щирість та відкритість, за її красиву голлівудську посмішку, нарешті, за її перемогу над законами математики!

Дійсно, те, що сталося в студії «ХТО ТАМ», виглядає неймовірно, начебто, не відповідає здоровому глузду. Це з одного боку. А з другого – лотерейна удача ніколи не підкоряється якимось законам, а ще менше - нашим уявленням, вона завжди робить так, як захоче. Захотіла подарувати квартиру молодій родині зі Львова , й подарувала!

- Коли я зайняла своє місце гравця, - розповідала після гри Тетяна, - то подумала: «Нехай квартиру виграє той, кому вона найбільше потрібна». І тієї ж миті запитала себе: «Невже вона комусь потрібна більше, ніж мені та моїй родині?!»

Тетяні та Олег мають вищу освіту, гарну роботу (Тетяна тимчасово у відпустці по догляду за дитиною). Як у багатьох молодих родин, була в них лише одна, але ду-уже велика проблема – відсутність своєї окремої квартири. Вони живуть разом із батьками Тетяни в двокімнатній крихітній «хрущовці», в якій велика кімната трішечки менша за кухню в щойно виграній київській квартирі!

Я запитав Олега, скільки років їм довелося б збирати гроші на власну квартиру? Він посміхнувся й розвів руками: «Навіть важко підрахувати, можливо, років 10-15 чи навіть більше». Ось така невесела математика. Але в єдину щасливу мить квартирна лотерея ХТО ТАМ» змінила життя ще однієї молодої української родини.

Тепер Тетяна, Олег та Олександр Малосняк (сину лише півтора роки) мають свою власну та ще й столичну квартиру! Фантастика, та й годі! Айзек Азімов, Олександр Бєляєв, брати Стругацькі та й сама Джоан Роулінг відпочивають!

Я. СВІЙ 

Поділитись:
25 січня 2012
Ми у Viber!