0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нас від «Лото-Забава» вже не відокремити .

Минулого тижня я отримав від працівника МСЛ, який опікується державною лотереєю «Лото-Забава», номер телефону одного із щасливчиків «Забава Плюс» із припискою, мовляв, дуже цікавий випадок – гравець вдруге виграв 100 000 гривень. Коли я телефонував у Запоріжжя невідомому щасливчику на ім’я Олександр, навіть гадки не мав, що почую давно знайомий голос. Ще цікавіше, що співрозмовник із перших слів також мене впізнав!

  • Доброго вечора! Як справи, як здоров’я? - запитав він, начебто ми  зустрічалися вчора. - А між тим, було це останнього разу років 3-4 тому. Та найцікавіша наша зустріч сталася ще раніше, в 2006 році. Точну дату Олександр пам’ятає добре - 13 серпня. Згадав він і колір сектору, в якому сидів, коли вгадував літери «Полювання за грошима» - зелений, і літеру, яка принесла йому виграш розміром  100 000 грн. - Ф.
  • Олександре, - задав я зустрічне запитання, - чому так довго не було чутно про Вашу азартну родину, чому не бачу Вас та Ірину в студії? До речі, як вона, що нового у Вашому сімействі? Невже якийсь час відпочивали від гри?

Маю пояснити читачам, що Олександр та його дружина Ірина – це зразково-показова сім’я гравців у лотерею «Лото-Забава». На відміну від деяких родин, у яких один грає, а інші над ним глузують, в сім`ї Олександра повна гармонія – вже багато років поспіль азартно грають і чоловік, і дружина. Був такий період, коли їм вдавалося вигравати запрошення до студії часто, а одного разу, реєструючись із різних телефонів, обидва виграли запрошення на один розіграш і грали в різних секторах!

  • Нас від «Лото-Забава» вже не відокремити, - жваво зреагував Олександр, - як грали, так продовжуємо, і реєструємося з кількох телефонів. Не щастить, що зробиш. Ну так у «Забава Плюс» пощастило!

Наше спілкування продовжилося вже в неділю, в студії. На жаль, цього разу він приїхав один, без Ірини. Запитую, чому так?

  • У нашій родині поповнення, майже півроку тому народився син, Севастяном назвали. Ірина залишилася вдома, зараз буде дивитися розіграш.

Звичайно, вона дивилася й відразу після гри зателефонувала, подякувала чоловікові за те, що передав від неї привітання ведучим. Цікаво, що завзяті гравці-ветерани Олександр та Ірина ледь не проґавили виграні 100 000 гривень. Це був новорічний розіграш 1 січня, дивилися його з напівзаплющеними очима, проте Олександр побачив, що в «Забава Плюс» серед 10 головних переможців відразу 2 із Запоріжжя. Серед своїх білетів він виграш не знайшов, лише сказав Ірині: «Пощастило ж комусь на Новий рік!» І тільки 13 січня (знову число 13, як у 2006-му), коли пішов на точку продажу лотерей МСЛ, дізнався про великий виграш – і знову 100 000 гривень!

  • Приблизно 5 чи 6 січня мені наснилося, що ми виграли в «Лото-Забава» велику суму, - розповів Олександр. - Уявіть собі, на той час ми вже були переможцями, а я гадав, коли ж виграємо!
  • Тепер Вам, Олександре, треба вигравати більші суми, Ви це заслужили роками гри, - від душі побажав я гравцю із Запоріжжя.
  • Так, ми з Ірою твердо віримо в те, що одного чудового дня виграємо мільйон або джек-пот. Це наша мрія, яку ми обов’язково втілимо в життя! - впевнено вимовив Олександр. І спробуйте не повірити такому завзятому, впевненому в собі, кремезному чоловікові.

Разом із гравцем із Запоріжжя вітали в студії ще двох гравців-родичів, батька та сина, Олександра Григоровича та Максима  Горобець з міста Лубни Полтавської обл. Вони також герої «Забава Плюс», і також є представниками родини, в якій у «Лото-Забава» грають всі, від старого до малого.

 Ця обставина, на мій погляд, заслуговує на особливу увагу. Дуже важливо, дуже приємно для нас, що лотерея бінго стала улюбленою розвагою для сотень тисяч українських сімей, що вона згуртовує, додає веселого азарту, надихає на активне життя. А багатьом родинам «Лото-Забава» подарувала нове, заможне життя, допомогла вирішити важкі проблеми.

І минулого розіграшу лотерея щедро допомагала щасливчикам. Відразу два головних переможця розділили між собою головний виграш у «Великій грі» (дивіться результати гри на стор. 5), в «Забава Плюс» знову 5 гравців виграли по 100 000 грн. А в «Полюванні за грошима» крупними виграшами - 10, 12, 20, 30 тисяч гривень, відзначилися як учасники гри  в студії, так і гравці по телефону. Найвдалішою була Алла Олександрівна Шушпанова з Донецької обл., яка виграла 200 000 грн.! 

 

Вперше за чотири розіграші року не виграли мільйон, та чи це надовго? Впевнений, що нові мільйонери вже на підході, адже бажаючих увійти до клубу мільйонерів «Лото-Забава» дедалі стає все більше. Чому? Всіх манить рекордний джек-пот розміром 12 000 000 гривень! І вас манить, і нас манить, а комусь таки дістанеться. Бажаємо удачі кожному, хто грає в державну лотерею «Лото-Забава»!

Я.ГРАВЕЦЬ 

 

 

Поділитись:
25 січня 2012
Ми у Viber!