0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Квартирний бум у лотереї «ХТО ТАМ»!

Щоб оцінити це досягнення, треба хоч трохи знати правила лотереї «ХТО ТАМ», в якій кожного тижня в прямому ефірі розігруються квартири в столиці. У фіналіста розіграшу є 2 спроби на вибір одного з шести ключів, який відкриває  двері і дарує щасливчику однокімнатну квартиру в Києві. Таким чином, шанси на виграш становлять 1:3. Але закони лотерейної удачі досить часто суперечать законам математики. Що наочно показали останні 6 розіграшів лотереї «ХТО ТАМ», в 5-ти з яких виграли квартири!

Останній виграш трапився в суботу 21 січня і представляє особливий інтерес, як яскравий приклад незвичайного, фантастичного везіння. Квартира дісталася гравцеві, який вперше у житті грав у лотерею. І при цьому зумів виграти: спочатку - запрошення в студію, потім - вихід у фінальну частину гри, і нарешті - головний приз, квартиру!

Всі ці чудеса лотерейного везіння продемонструвала симпатична 24-річна львів'янка Тетяна Малосняк.   Сама вона більше за інших вражена тим, що трапилося.  

Цього дива могло й не статися, якби не стандартна життєва проблема, знайома мільйонам молодих сімей в Україні, - відсутність свого житла.  Таня з чоловіком Олегом та півторарічним сином Сашком живе у своїх батьків, в малометражної двокімнатній «хрущовці». Своя квартира стала її головною мрією, нав'язливою ідеєю, от тільки як здійснити цю мрію вона не знала.

- Телерозигриші квартирної лотереї «ХТО ТАМ» я дивилася, раділа, коли хтось вигравав квартиру, але на себе цю роль чомусь ніколи не приміряла, - зізнається Таня .- Не знаю, що на мене найшло, але на початку цього року я вирішила зіграти. Купила всього два квитки ХТО ТАМ, один виграв 10 гривень, другий запрошення в студію. Я його зареєструвала, але, скажу чесно, не розраховувала на удачу, адже бажаючих виграти квартиру так багато. Ми з Олегом жахливо здивувалися, коли нас запросили в студію. А далі все було як уві сні. Після гри нас повезли дивитися будинок, квартиру. Вона нам дуже сподобалася, - з ремонтом, тепла, а новий будинок вже майже повністю заселений.

Тетяна та Олег ще не вирішили, чи будуть переїжджати в столицю, але своя квартира у них вже є. Завидна доля, завидний виграш. А все вирішив один квиток державної лотереї «ХТО ТАМ» вартістю всього 5 гривень. Тетяна Малосняк свій щасливий шанс не упустила, і такий шанс є у кожного з вас!

  

Поділитись:
25 січня 2012
Ми у Viber!