0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Реальні виграші. Для новачків та ветеранів!

Коли ви зустрічаєте десь на вулиці або в супермаркеті веселий різнобарвний логотип миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ» у супроводі призивного слогану «Тут і зараз вигравай!», знайте, що у вас є реальна можливість миттєво збагатитися саме тут і зараз. Без очікування розіграшу, не відкладаючи щасливу мить на потім, а просто зараз, на  точці продажу лотерей МСЛ. Така вже вона є – реальність миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ» та миттєвих виграшів,- ви граєте, стираючи захисний шар фарби в ігрових полях лотерейних білетів, і відразу, миттєво дізнаєтеся про свою удачу, про свої реальні виграші.

 Цього разу нам пощастило спілкуватися з трьома лотерейними героями. Двоє виграли по-крупному в лотерею «10 перлин» і один в «Справжнє золото». Виграші різного ґатунку –20 000 грн., 100 000 грн, 250 000 грн., два останні – максимальні в своїх лотереях.

Найбільшу суму виграла Тетяна Петрівна Петровська з міста Кіровська Луганської обл. Як з’ясувалосяпідчас бесіди по телефону, пані Тетяна – азартний гравець із величезним стажем. Їй вже 70 років, та, за її словами, азарту рік від року стає все більше, бажання виграти лише збільшується. Ніякої втоми від грі чи зневіри в свої можливості!  

- У мене великі проблеми з очима, дуже погано бачу. Тому не граю в лотереї з телерозіграшами,- розповіла нам пані Тетяна.- А миттєві люблю. Одягаю окуляри й тоді добре бачу ігрові поля. Люблю стирати білети й знаходити виграші, тоді серце співає.

Приємно чути такі слова! Людина у віці, здоров’я підводить, а вона радіє життю, азартно грає в лотереї та виграє! До речі, в минулому Тетяна Петрівна працювала поштарем, відходила по вулицях та сходинках будинків 37 років. Життя було до неї не дуже ласкаве, й зараз вона сама турбується про себе, про своє житло. Важко, та куди подітися.

- Насамперед, на виграні гроші я зроблю операцію на очах,- каже Тетяна Петрівна. – Гроші підуть також на ремонт квартири. На новий одяг. Я така щаслива, що зі мною сталася ця пригода! Коли побачила в білеті «10 перлин» тричі повторену суму 250 000 грн., я ледь не впала. Такий був шок.Відразу звернулася до Представництва МСЛ, там оформили виграш, тільки тоді заспокоїлася.

Наша азартна героїня грає майже в усі миттєві лотереї «ШВИДКОГРАЙ», особливо не розбирається, яка скільки коштує, для неї важливо, щоб були виграші, великі чи маленькі, але щоб були. Удача не завжди була на її боці, та пані Тетяна не втрачала віри в себе, азарту, бажання випробувати долю ще й ще раз. І виграла чверть мільйона гривень! 

 

Другий гравець, з яким ми спілкувалися по телефону, виявився протилежністю першому. Молодий чоловік, 33 роки, не азартний, виважений, спокійний, як скандинав. Мабуть, так на ньому позначилася професійна діяльність,-Євген Безуглий займається виготовленням та установкою фінських бань (саун)!  

- Я граю в лотереї дуже рідко, десь раз на пів року, й тільки в миттєві,- розповів переможець із Донецька.- Завжди обираю дорожчі лотереї з великими виграшами. Найчастіше граю в супермаркетах, коли проходжу через касу, можу купити білет-другий. Так було й цього разу. Зайшов до гіпермаркету «Амстор», зробив покупки, коли розраховувався, взяв один білет лотереї «10 перлин».Відійшов, примостився біля стіни, стер і побачив, що виграв 20 000 гривень. Скажу чесно, лише цієї миті я повірив, що в лотерею дійсно можна виграти крупну суму. Звичайно, хотілося б виграти 250 тисяч, можливо, колись і виграю.

Все можливо, якщо граєш та даєш собі шанси на виграш. 

Третій герой тижня виграв 100 000 грн. в миттєву лотерею «Справжнє золото», а білет купив у Київській області. Завзятий гравець зізнався, що це вже другий його крупний миттєвий виграш у житті, але попросив не розпитувати та не розписувати про нього в газеті. Бажання гравця для нас закон. А щасливий виграшний білет, який подарував своєму власнику кругленьку суму, показуємо. Цього разу ми вирішили трішечки змінити спосіб демонстрації виграшів- публікуємо зображення недоторканого білета, щоб ви впізнали його в продажу. 

Шановні друзі, ми щиро бажаємо вам удачі в миттєвих лотереях «ШВИДКОГРАЙ» і з радістю розповімо про ваші великі виграші! 

 

 

 

 

Поділитись:
27 січня 2012
Ми у Viber!