0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйони на свята!

Панове читачі, шановні гравці! Дивовижна азартна лотерея бінго «Лото-Забава» розпочала для вас нову призову акцію - «Мільйони на свята»! Під час телерозіграшу 651 тиражу лотереї було офіційно проголошено її початок, таким чином, акція вже крокує по країні. Вона буде радувати всіх шанувальників лотереї кілька тижнів - до 11 березня (включно) 2012 року, а перший акційний розіграш відбудеться вже цього тижня, в неділю 5 лютого.

Попереджаємо вас, що нова призова акція незвичайна, її інтрига буде тримати вас в ігровій напрузі від початку до кінця всі 6 тижнів. Кожного тижня на вас чекатиме якась приємна новина, кожного тиражу ви зможете вигравати нові акційні призи. Тож готуйтеся до несподіваних, цікавих пропозицій. Повірте, 6 призових акційних тиражів не залишать вас байдужими. Будьте готові до приємних сюрпризів та будьте азартними у грі, яка вже готова зробити вас мільйонерами!

Повторюємо, що акція «Мільйони на свята» абсолютно неординарна, особлива. А умови участі в акції навпаки – добре вам знайомі. Розповімо про них простою й зрозумілою мовою буклету, який учасники акції отримують на точках продажу. Ось про що він говорить:

- Купуй 5 білетів «Лото-Забава» вартістю від 10 до 16 грн. на будь-який акційний тираж.

- У нижній частині кожного білета знайди додаткову ігрову комбінацію та надішли її за допомогою SMS*-повідомлення на номер 330.

- Кожне SMS-повідомлення з унікальною ігровою комбінацією бере участь у розіграші призів. І кожну ігрову комбінацію необхідно надсилати в окремому SMS-повідомленні.

- Для участі в акції необхідно надіслати всі SMSдо 19:00 суботи напередодні тиражу, номер якого вказано на білеті. База номерів телефонів на кожний поточний тираж буде оновлюватися.

Більше SMSіз унікальними ігровими комбінаціями – більше шансів!

- Відбір переможців акції також проводиться за звичними для вас правилами. Під час розіграшу в прямому ефірі серед зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій за принципом випадковості визначається одна виграшна комбінація. Зразу відбувається автоматичне з’єднання з номером телефону, з якого було відправлено SMS-повідомлення із цією комбінацією. Претендент на перемогу вважається переможцем, якщо він протягом 20 секунд підніме слухавку та підтвердить у прямому ефірі наявність у нього п’яти білетів «Лото-Забава» на поточний  тираж, з яких будь-який один містить виграшну ігрову комбінацію. Переможець має прибути до студії для отримання подарункового сертифікату.

- Для оформлення виграшу переможець повинен надати 5 білетів вартістю від 10 до 16 грн. на той тираж, у якому він був визначений як переможець. В одному з п’яти білетів обов’язково має бути надрукована виграшна ігрова комбінація. Також необхідно пред’явити паспорт та ідентифікаційний код.

 

*Послуга дійсна для абонентів усіх національних GSM-операторів України. Вартість відправлення SMS-повідомлення на номер 330 становить 1 грн. з ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ. Технічний провайдер ТОВ «Нікіта Мобайл Україна», тел.: 044 461 07 30.

А тепер прокоментуємо вищесказане з урахуванням досвіду та численних помилок, які робили учасники попередніх акцій. По-перше, вам потрібно пам’ятати, що не можна купувати білети на один тираж, а реєструвати додаткові комбінації на інший тираж (саме таку помилку зробив один із претендентів на приз у новорічній акції). Тобто, якщо ви купили 5 білетів «Лото-Забава» вартістю від 10 до 16 грн. (далі будемо називати такі білети акційними) на 652 тираж, то вам треба їх зареєструвати на цьому тижні до 19 години суботи 4 лютого. Акційні білети 653 тиражу реєструйте до 19:00 суботи 11 лютого й так далі.

По-друге, пам’ятайте, що реєструвати треба саме додаткові ігрові комбінації, а не номери білетів або номери «Забава Плюс». Хтось із вас зараз посміхнувся, мовляв, хіба таке можна сплутати?! Можна, й багато хто плутає, тому й ведемо цю розмову.

По-третє, не потрібно реєструвати одну й ту саму комбінацію кілька разів або з різних телефонів, це лише витрата вашого часу й грошей, адже кожна комбінація є унікальною, неповторною та реєструється комп’ютером лише один раз, навіть якщо ви відіслали її кілька разів. Збільшити свої шанси на перемогу ви можете тільки більшою кількістю реєстрацій унікальних комбінацій, які знайдете у ваших лотерейних білетах. Втім, ми ні в якому разі не закликаємо вас купувати якомога більше білетів, - кожен із вас знає та розраховує свій бюджет, кожен відводить лотерейній грі належне місце. Ми хочемо, щоб ваш азарт завжди бут здоровим, щоб лотерейна гра, азартна розвага приносила вам лише радість та гарний настрій.

Ще одне золоте правило учасника акції – не викидати лотерейні білети до самого кінця акції, щоб у разі виграшу довести ваше право на нього.

Нарешті, будьте уважні до свого лотерейного щастя. Навіть не перелічити, скільки претендентів на виграш проґавили своє щастя, пропустивши дзвінок зі студії під час акційних розіграшів. Будь ласка, не повторюйте їх помилок!

Акція «Мільйони на свята» розпочалася.В ній буде багато цікавого та приємного для вас, якщо станете її учасниками. 5 лютого «Лото-Забава» пропонує вам виграти «1 000 000 грн. для себе!», тож відгукніться на цю чудову пропозицію, візьміть участь у першому розіграші нової акції. Бажаємо вам натхнення та удачі! Виграє той, хто грає!

Я. ГРАВЕЦЬ

 

  

Поділитись:
3 лютого 2012
Ми у Viber!