0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Єдиний шлях до студії – легкий білет «ХТО ТАМ»!

Маю сказати, що я в однаковій мірі дивуюся як глибокому песимізму гравців, так і їхньому невтримному оптимізму. Однак мої симпатії завжди на боці оптимістів, навіть якщо я не розділяю їх поглядів на якісь конкретні речі. Минулої суботи в студії «ХТО ТАМ» я спілкувався з аудиторією абсолютних оптимістів. На моє запитання до всіх учасників телерозіграшу: «Чи вірите ви, що сьогодні буде виграна квартира?» майже всі разом, дружно проголосили: «Так, віримо!». Погодьтеся, що це дійсно було дивно, адже всі вони добре знали про неймовірну удачу фіналістів у попередніх розіграшах: 5 із 6-ти, в тому числі 3 останні, завершилися виграшем квартири! І все ж таки гравці та уболівальники сподівалися на нове лотерейне диво, вірили в удачу чергового фіналіста.

Хто знає, можливо, оптимісти мали рацію, якби головний герой розіграшу виявив рішучість іти до кінця та використав обидві спроби. Але цього не сталося, гравець під №1 Валентина Іванівна Шуба з Павлограду Дніпропетровської обл. не ризикнула й забрала виграні 50 тисяч гривень. Треба зізнатися, в мене була причина вболівати за неї з особливою пристрастю, тому що Валентина Іванівна першою з усіх гравців, до яких приїздила знімальна група «ХТО ТАМ», розповіла на всю Україну про свою любов до лотерейної газети «Азарт від МСЛ». Вона виявилася нашим постійний читачем та передплатником. Ну як можна не вболівати за такого гравця та не побажати йому виграти квартиру! Ми щиро вітаємо пані Валентину та її команду підтримки: доньку Наталку, онучку Катю, онука Максима. Особливо останнього, тому що саме для 16-річного Максима так старалася бабуся, йому вона пообіцяла (й виконає обіцяне) облаштувати квартиру на виграні в «ХТО ТАМ» гроші. «Я мріяла про цей виграш, - сказала після гри Валентина Іванівна, - і я дуже щаслива, моя мрія здійснилася!» Ось як буває, навіть не велетенська, не якась космічна сума, виграна в лотерею, може зробити людей щасливими, здатна вирішити їх проблеми. Приємно, що там казати!

Взагалі приємно за кожного гравця «ХТО ТАМ», який виграв бодай щось суттєве, коштовне. Минулої суботи найменша сума дісталася молодику з Одеси Олексію Мазуру, але насправді вона не така вже мала – тисяча євро. А інші учасники вибороли вдвічі-втричі більше. Здається, всі вони були задоволені результатами гри. І всі пообіцяли, що обов’язково приїдуть ще раз, тому що будуть продовжувати грати й боротися за місце в студії.

Як вибороти право на гру в студії?Про це нас часто запитують читачі газети, ніби-то ми знаємо якісь інші способи, ніж ті, які відомі кожному гравцю. Єдиний можливий спосіб, щоб стати одним із шести основних гравців – купити електронний білет лотереї «ХТО ТАМ», знайти в ньому два ТБ і зареєструвати «Код реєстрації ТБ» (способи та телефони надаємо окремо на цій сторінці). Єдиний можливий шлях до студії в ранзі переможця конкурсу «5+» також не є секретом. Купуйте 5 або більше електронних білетів «ХТО ТАМ» на тиждень та реєструйте окремими SMS-повідомленнями 5 інтерактивних кодів, щоб потрапити до списку претендентів, а далі все вирішить жереб. Електронні білети «ХТО ТАМ» можна придбати в усіх куточках країни, де є термінали МСЛ, вибір способу реєстрації за вами. І ніяких секретів!

Дехто із читачів виявляє незадоволення тим, як розігруються путівки на гру для шести основних учасників розіграшу. Вони не розуміють, звідки беруться 100 конвертів, не впевнені, що в тих конвертах різні, а не однакові номери телефонів. Свого часу ми пояснювали механіку відбору, вона проста та прозора. Яким би способом ви не зареєстрували протягом тижня «Код реєстрації ТБ», він потрапить до єдиної бази, з якої жеребкуванням комп’ютер обирає 100 кодів із номерами телефонів претендентів на гру в студії. Ці 100 номерів роздруковують та вкладають у 100 конвертів. Якби в конвертах попадалися однакові номери, ви неодмінно побачили б, адже це прямий ефір, і телекамера крупно демонструє хід жеребкування. Панове, не шукайте винних, а шукайте удачу! Такий наш висновок і наше вам щире побажання.

Я.СВІЙ 

Поділитись:
3 лютого 2012
Ми у Viber!