0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На початок - 20 000 гривень!

Люди, де тільки не застає дзвінок із редакції наших героїв: і в транспорті, і на відпочинку, і на робочому місці, і на лікарняному ліжку. Набираючи незнайомий номер чергового переможця, ніколи не знаєш, чи доречно, вчасно ти турбуєш людину. Та що зробиш, така вже наша журналістська доля, набираєшся нахабства й телефонуєш, а там уже як буде. На щастя, гравці дуже рідко дають «від воріт поворот», із порозумінням ставляться до наших запитань про те, як вони грали-вигравали.

Ось і черговий щасливчик, цього разу миттєвої лотереї «Багатство фараонів», Олександр Лашко проявив розуміння й такт. Хоча зателефонували ми до нього в той момент, коли пан Олександр був на висоті 25 метрів над землею, на холоді, серед залізних каркасів, до яких лише доторкнися - відморозиш пальці. Але він знайшов за можливе навіть у таких жорстоких обставинах приділити нам кілька хвилин та розповів, як виграв у миттєву лотерею 20 000 гривень.

- У лотереї я час від часу граю давно, - каже Олександр, - але тільки нещодавно, приблизно півроку назад вирішив, що буду грати постійно. Причина проста – потрібні гроші. В нас у сім’ї троє дітей – 4, 5 та 6 років, треба годувати, одягати, а скоро й до школи відправляти. Заробітної плати постійно не вистачає, тому я вирішив пошукати щастя в лотереях. Спочатку в «Лото-Забава», згодом став купувати миттєві лотереї. Невеликі виграші бувають часто, але хочеться більших, суттєвих, щоб допомогли вирішити життєві проблеми. Ось, нарешті, пощастило й мені.

Олександр родом із Куп’янська Харківської обл., а зараз працює та живе в Первомайську. Квартиру винаймає, а робота в нього чоловіча, важка – ріже на металобрухт старі металеві конструкції: корпуси заводів тощо. Можете собі уявити, як у такий холод, що зненацька прийшов до України, поратися з металом! Ми щиро вітаємо пана Олександра з виграшем 20 000 грн. у миттєву лотерею «Багатство фараонів» і бажаємо нових перемог та ще вагоміших призів!

А вам, панове читачі, пропонуємо поглянути на зразок білета та реальне ігрове поле білета пана Олександра. 20 000 гривень він виграв завдяки зображенню котика в Грі 1. Могло б статися, що той саме котик подарував щасливчику 250 000 гривень!

Щастя поруч, лише зіграй…

П.ЖВАВИЙ 

Поділитись:
3 лютого 2012
Ми у Viber!