0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграш зростає, а виграє той, хто грає!

 

У минулі вихідні насправді шалені погодні умови зробили українську столицю заложницею холодного снігового полону, містом красивої зимової казки з передбачуваним, а для декого з учасників дорожнього руху навіть трагічним  сюжетом. На щастя, холод та сніг не завадили найкращій лотереї країни азартно та прибутково для гравців провести перший акційний тираж і розіграти перший акційний приз – 1 000 000 гривень.

Королевою студії знову була неперевершена Лариса Руснак, для якої напередодні закінчилася інша казка – подорож до щедрої на ласкаве тепло Шрі-Ланки. Ви розумієте, який стрес пережила пані Лариса, за лічені години змінивши +30 на -15, але на те вона й Заслужена артистка України, щоб миттєво увійти в роль та блискуче провести черговий, вже приблизно свій 500-й розіграш «Лото-Забава». Ми щиро приєднуємося до привітань та поздоровлень з приводу дня народження, з якими студія зустріла улюблену ведучу, й бажаємо Ларисі усього най- най- найкращого!!!

 А тим часом ми з вами таки дізналися про головну інтригу нової акції «Мільйони на свята!», яку організатори держали під секретом до останнього моменту. Як ви вже зрозуміли після першого розіграшу, інтрига полягає в зростанні суми призу, який додатково розігрується в кожному черговому акційному розіграші «Лото-Забава». Минулої неділю був розіграний перший приз під девізом: «Вигравай 1 000 000 грн. для себе!» І першим щасливчиком акції, а разом з тим 5-м мільйонером 2012 року став киянин пан Олександр.

Наступної неділі на кону вже не мільйон гривень, а відразу на 200 000 більше1 200 000 гривень! І надалі призові суми будуть зростати й зростати!!!

Черговий акційний тур, по білетах «Лото-Забава» 653 тиражу, вже розпочався. Починаючи з  19:00 суботи 4 лютого до 19:00 суботи 11 лютого всі ваші реєстрації формують базу унікальних ігрових комбінацій, які є в білетах 653 тиражу, разом з номерами ваших телефонів. Точно о 19:00 цієї суботи база 653 тиражу буде закрита й відкрита нова база - наступного тиражу. Шановні гравці, панове читачі, обов’язково зареєструйте ваші унікальні ігрові комбінації з білетів 653 тиражу «Лото-Забава» вчасно, тобто до 19 години цієї суботи! Якщо ви запізнитеся, то не отримаєте право на виграш акційного призу, навіть якщо до вас зателефонують під час чергового розіграшу (19 лютого). Будьте уважні до ваших шансів стати мільйонерами!

Найкращі прикмети – лотерейні білети!Девіз акції «Мільйони на свята!» залишається незмінним протягом всіх шести тижнів. Але кожного тижня гра пропонує для вас новий, так би мовити локальний девіз для нового тиражу, для нового свята. «Вигравай 1 200 000 грн. до Свята Закоханих!» - такий девіз цього тижня. Ми стоїмо на порозі  одного з най романтичніших свят, яке світ і Україна відмічатимуть 14 лютого. За традицією, за доброю прикметою в цей день чоловіки та жінки дарують  одне одному «валентинки», сердечка. А ми,  не посягаючи на традиції, нагадуємо, що найкращі прикмети – це лотерейні білети! Обов’язково відгукніться, придбайте 5 білетів 653 тиражу вартістю від 10 до 16 грн. та вчасно зареєструйте окремими СМС-повідомленнями 8-значні додаткові ігрові комбінації, які знайдете в нижній частині білетів, по номеру 330.

І не забувайте, що кожний білет «Лото-Забавва» - це шанс виграти джек-пот 12 000 000 гривень!

Я.Гравець

Поділитись:
9 лютого 2012
Ми у Viber!