0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 22.04.24 — 28.04.24

Минулий "спортпрогнозівський" тиждень не порадував гучними сенсаціями, тож цього разу наш хіт-парад має доволі скромний вигляд. Втім, навіть попри це у нас знову не було зірваних джекпотів. Більш того, невдала серія для прогнозистів триває майже два місяці.

Найбільша несподіванка тижня трапилася ще в понеділок, коли "Рома" зазнала домашньої поразки від "Болоньї" (13% ставок). Схоже, дві перемоги над "Міланом" у чвертьфіналі Ліги Європи знесилили римських футболістів, завдяки чому "Болонья" зробила величезний крок назустріч Лізі чемпіонів. Але кожна медаль має дві сторони, і тепер керівництву "Болоньї" буде ще важче втримати головного тренера Тіаго Мотту.

У п'ятницю найбільш несподіваними стали дві нічиї у першому голландському дивізіоні. Зокрема, миром розійшлися "Камбур" і "Дордрехт" (17%). А в середу найбільше здивувала перемога "Кристал Пелас" над "Ньюкаслом", яку ви оцінили у 19% ставок.

У суботу головні несподіванки мали англійську "прописку". "Астон Вілла" вважалася фаворитом у грі проти "Челсі", саме вона впевнено вигравала після першого тайму. Але у другій половині зустрічі лондонці проявили характер. Вони не тільки зрівняли рахунок, а й забили третій гол, який мав усі шанси стати переможним. Однак після перегляду VAR взяття воріт було скасовано, відтак рефері зафіксував нічийний результат (19%).

Тим часом в англійському Чемпіоншипі команди наблизилися до останнього туру, а "Лестер" уже приймає привітання з підвищенням у класі. У свою чергу "Шеффілд Венсдей" намагається уникнути вильоту, і після домашньої перемоги над "Вест Бромвічем" його шанси значно виросли (20%). Схоже, в наступному сезоні у Чемпіоншипі виступатимуть одразу дві команди з Шеффілда.

Недільний тираж був наполовину французьким, і саме в Лізі 1 "сховався" найбільш неочікуваний результат. Справжнє шоу для вболівальників влаштували "Ренн" і "Брест", які забили дев'ять голів на двох. Все почалося з того, що вже на 9-й хвилині господарі вигравали 2-0, однак у середині другого тайму на табло горіли цифри 2-4. Далі "Ренн" зрівняв рахунок, але переможний гол на 96-й хвилині забили гості (21%).


Ми у Viber!