0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Хорватія - Бельгія: життя або смерть! Прогноз на 49 тираж

В останньому турі на груповій стадії ЧС-2022 буде чимало мініфіналів. Зокрема, у групі C зустрінуться Польща та Аргентина. Полякам достатньо зіграти внічию, тоді як у випадку поразки вони ризикують вилетіти з турніру. Аргентинцям потрібно брати три очки, інакше вже вони можуть припинити свої виступи достроково. Саудівська Аравія гарантовано пройде далі в разі перемоги над Мексикою, а от мексиканцям потрібно не просто вигравати, а робити це з якомога більшим рахунком. Тим часом нічия у другій парі не влаштує обох її учасників, але суттєво полегшить життя суперникам.

Ще один мініфінал відбудеться у групі F, де путівку до плей-офф розіграють Хорватія та Бельгія. Так, існує варіант, при якому далі пройдуть обидві європейські збірні, але для цього Канада повинна обігрувати Марокко. Нагадаємо, канадці програли обидві зустрічі в Катарі і вже не можуть вийтти з групи, тоді як марокканці піднесли справжню сенсацію, здобувши перемогу над бельгійцями (2-0). Більш того, в матчах з фаворитами квартету збірна Марокко не пропустила жодного м'яча у власні ворота.

Отож, збірні Хорватії та Бельгії битимуться не на життя, а на смерть. Це призери ЧС-2018, але зараз один ыз них може відправитися додому достроково. Після поразки від Марокко у таборі бельгійців почалися внутрішні розбірки. Якщо вірити пресі, учасниками конфлікту стали де Брюйне, Азар і Вертонген, а заспокоїти їх намагався Лукаку. Якщо це правда, шанси хорватів, яких влаштує навіть нічия, стрімко зростають, відтак ми ставимо на Модрича і компанію.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!