0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
ЧС-2022: кому - плей-офф, кому - додому. Прогноз на 47 тираж

Збірна Бразилії фігурує серед головних фаворитів ЧС-2022, і в першому матчі вона підтвердила цей статус. Пентакампіони впевнено здолали збірну Сербії завдяки "дублю" Рішарвісона (2-0). Але під час цього матчу стався прикрий момент - чергової травми зазнав Неймар. Груповий турнір для нього вже завершився, він зможе допомогти бразильцям лише у плей-офф.

Швейцарія стартувала з мінімальної перемоги над Камеруном (1-0), але тепер їй протистоятиме значно серйозніший суперник. З іншого боку, швейцарський стиль підходить для поєдинків із домінуючими командами, про що свідчить цілий ряд вдалих матчів проти європейських грандів. Звісно, Бразилія залишається фаворитом, але швейцарці здатні піднести сюрприз.

Збірна Португалії здобула перемогу в першому турі, але не вразила своєю грою. Португальці вирвали перемогу над Ганою (3-2), тоді як уругвайці так і не змогли вразити ворота Південної Кореї (0-0). У складі Уругваю дуже багато вікових футболістів, які колись мали статус зірок. Але імена у футбол не грають, тому навіть вийти із групи Уругваю буде важко.

Протистояння Еквадору із Сенегалом обіцяє бути надзвичайно цікавим, адже одна з цих збірних потрапить до плей-офф, а інша - відправиться додому. Наразі еквадорці набрали на одне очко більше, відтак їх влаштує навіть нічия.

Матч Іран - США має особливий політичний підтекст, а щодо спортивної складової, то перемога гарантує путівку до плей-офф кожній із команд. Нічия категорично не підходить американцям, тоді як іранців вона цілком влаштує, але лише в тому разі, якщо Уельс раптом не обіграє Англію.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!