0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чекаємо продовження від Коваленка! Прогноз на 688 тираж

Позаду вже дев'ять турів чемпіонату Іспанії, а в активі "Хетафе" досі немає жодної перемоги. Міцний середняк кількох останніх сезонів стартував із семи поразок поспіль, а потім були дві нічиї - проти "Сосьєдада" (1-1) і "Леванте" (0-0). Мабуть, настав час перемагати, тим більше нещодавно у команди з'явився новий головний тренер. Та й найближчий суперник у "Хетафе" не найсильніший. "Сельта" теж стартувала не найкращим чином - після дев'яти турів у її активі сім набраних очок.

"Алавес" і "Ельче" - це теж потенційні аутсайдери іспанської Ла Ліги, тоді як "Еспаньол" з "Атлетиком" претендують на вищі місця. Зараз вони знаходяться в середині таблиці, що для "Еспаньола", що тільки зараз повернувся до еліти, дуже навіть непогано.

В обох португальських парах присутній явний фаворит, у чемпіонаті Туреччини відбудеться зустріч місцевих грандів, а в третьому німецькому дивізіоні зіграють команди, які ще не так давно виступали в елітній Бундеслізі. Також є привід повболівати за Віктора Коваленка, який нарешті провів перший вдалий матч у складі "Спеції". Тиждень тому його команда обіграла "Салернітану" на своєму полі з рахунком 2-1, а Коваленко відзначився забитим голом і результативною передачею на свого партнера.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!