0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Венгер, Клопп, Сімеоне.

Минулого тижня закінчилася жовтнева пауза для збірних і поновилися національні чемпіонати. Зокрема, чергової невдачі зазнав "Манчестер Юнайтед", Сімоне Індзагі програв своїй попередній команді, а "Шахтар" розгромив "Зорю" з непристойним рахунком. Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Клопп про нових власників "Ньюкасла"

- Кілька місяців тому у нас виникла серйозна проблема, коли 12 клубів створювали Суперлігу. Цього не сталося, однак зараз ми спостерігаємо за створенням своєрідного суперклубу. Це майже те саме. Протягом кількох років у "Ньюкасла" буде гарантоване місце в Лізі чемпіонів. Звісно, все за гроші не купиш, однак у них буде достатньо коштів, щоб у разі неправильних рішень швидко виправляти помилки. Зрештою вони будуть там, де хочуть бути.

Моуріньо про інтерес "Ньюкасла"

- Мені абсолютно нема чого сказати про "Ньюкаслі". Можу лише сказати, що дуже багато років я працював з однією з найважливіших постатей в історії "Ньюкасла" - сером Боббі Робсоном, тому в мене завжди був особливий емоційний зв'язок із цим містом і вболівальниками. Але не більше того. Я перебуваю в "Ромі" і дуже щасливий тут. Я на сто відсотків зосереджений на цьому проекті.

Венгер про офсайди

- Є велика ймовірність, що до 2022 року офсайд буде фіксуватися автоматично. Я маю зберігати всі нюанси у таємниці, однак це буде велика подія у світовому футболі. Зараз судді користуються системою VAR, проте трактування різних епізодів досі викликають суперечки, а футбол повинен рухатися у сторону сучасних технологій. Ця зміна знаходиться на стадії розробки з літа 2020 року. Графік запровадження цього нововведення буде прискорений через ЧС-2022 у Катарі.

Саррі про щільний графік "Лаціо"

- Щомісяця ми проводимо 7 матчів за 19 днів. Гравці частіше тренуються у збірних, ніж у клубах. У нас немає можливості тренуватися протягом 4-5 днів перед матчами. Це більше не спорт, а шоу, з якого намагаються вичавити якомога більше грошей.

Сімеоне про спробу підписати Мессі

- Я не дзвонив Мессі, але попросив Луїса Суареса зателефонувати Лео і дізнатися, як у нього справи і чи є хоч найменший шанс його переходу в "Атлетико". Все тривало не більше трьох годин, оскільки "ПСЖ" уже поклав на нього око. Можливості попрацювати з Мессі так і не виникло. Він до цього завжди був у "Барсі", а я працюю в "Атлетико". В аргентинській збірній, коли я ще грав, ми теж не перетиналися. Якщо запитаєте, де повинен грати Мессі, то скажу, що в команді, яка хоче перемагати і знає, що для цього потрібно. Не має значення, на якій позиції він буде грати, головне - це націленість команди на перемоги.


Ми у Viber!