0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шахтар - Реал: як перемогти Королівський клуб? Прогноз на 681 тираж

Після не надто вдалого старту в Лізі чемпіонів попереду у "Шахтаря" двораундове протистояння з мадридським "Реалом". Обидва суперники примудрилися програти тираспольському "Шерифу" і непогано зіграли з міланським "Інтером". Матч "Шахтар" - "Інтер" обійшовся без забитих голів при досить солідній грі команди Роберто Де Дзербі. Та якщо гірники хочуть фінішувати не нижче третього місця, з "Реалом" потрібно грати на перемогу.

Дуже важко забути протистояння цих клубів у попередній Лізі чемпіонів. Тоді "Шахтар" двічі переграв "Реал", причому перемогу на виїзді було досягнуто абсолютно молодіжним складом! У Мадриді голкіпер "Реала" отримав три м'ячі у власні ворота ще в першому таймі, а в підсумку "Шахтар" переміг із рахунком 3-2. У матчі-відповіді три очки знову дісталися українському клубу (2-0). Мабуть, це найяскравіші поєдинки "Шахтаря" під час роботи Луїша Каштру.

Але зараз у "Шахтаря" інший наставник та інша ігрова філософія. Поки команда і Де Дзербі продовжують звикати один до одного, "Шахтар" демонструє прогрес від матчу до матчу. Про це можна судити і по грі з "Інтером", і по зустрічах з київським "Динамо", і по останньому матчу проти "Зорі" (6-1). Що стосується "Реала", то перед міжнародною паузою команда Анчелотті програла двічі поспіль - "Шерифу" та "Еспаньйолу" з однаковим рахунком 1-2, а до цього була домашня нічия з "Вільярреалом" (0-0). Якщо безвиграшна серія "Реала" отримає своє продовження, до Анчелотті можуть виникнути питання з боку керівництва...

А поки що пропонуємо зробити прогнози на 681 тираж, усі матчі якого відбудуться в понеділок і вівторок. На даний момент серія без зірваних джекпотів складає 16 тиражів. Загалом восени було зірвано лише два "спортпрогнозівські" джекпоти, причому їхнім власником стала одна й та сама людина!

Джекпот 681 тиражу - 410 000 гривень. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!