0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Бетис" - "Гранада": кому в Лігу конференцій? Прогноз на 523 тираж

Найближчого понеділка очікується не так багато цікавих футбольних подій, тому на допомогу "Спортпрогнозу" прийшов третій французький дивізіон. До програми 523 тиражу цей турнір "делегував" відразу сім матчів, у тому числі двобій лідерів "Кевійї" - "Бастія".

А відкривають тираж "Бетис" і "Гранада" - міцні середняки іспанської Ла Ліги. У нинішньому сезоні ці клуби ведуть боротьбу за єврокубкові місця і знаходяться по сусідству в турнірній таблиці. "Бетис" в Іспанії має солідніший статус і вважається багатшим клубом. У команди дуже маститий тренер - екс-наставник "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні. "Гранада" - команда без зірок, але з чудовою організацією. Вона виступала в ЛЄ-2020/21, а тепер може опинитися серед учасників дебютної Ліги конференцій.

Судячи з усього, "Фулхем" знову не затримається в англійській Прем'єр-лізі. "Дачники" посідають третє місце знизу, маючи дев'ятиочкове відставання від найближчого суперника. Залишаються хіба що теоретичні шанси на порятунок, але для їхнього здійснення необхідна перемога над "Бернлі".

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!