0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Зоря" до "Шахтаря" готова! Прогноз на 452 тираж

Останнім часом матчі проти "Зорі" для "Шахтаря" ніколи не бувають легкими. Нова зустріч винятком не стане. Очевидно, що після зимових зборів "Шахтар" далекий від оптимальних кондицій, але для двох перемог над "Маккабі" вистачило й цього.

Команда Луїша Каштру набиратиме форму поступово, а наразі її чекає дуже серйозний і незручний суперник. "Зоря" виграла обидві лютневі зустрічі - у "Десни" (2-1) і "Маріуполя" (1-0). Команда Віктора Скрипника прагне закріпитися на третьому місці, яке може стати перепусткою до групового турніру Ліги Європи.

Центральною подією вихідних стане двобій "Челсі" і "Манчестер Юнайтед". Посеред тижня "аристократи" вирвали перемогу у мадридського "Атлетико" в абсолютно нічийному матчі (1-0), тоді як "МЮ" непогано потренувався у повторному матчі проти "Сосьєдада" (0-0). Судячи з усього, Томас Тухель непогано приживається на "Стемфорд Бридж". Про це свідчать і результати, і настрій футболістів. А ось команда Сульшера вже програла чемпіонську гонку, оскільки зупинити нинішній "Манчестер Сіті" не може ніхто.

Після поразки від київського "Динамо" змучений і ослаблений "Брюгге" проведе гостьовий матч проти добре мотивованого "Гента". Сподіваємося, що Роман Яремчук зможе продовжити свою гольову серію. "Атлетико" після кількох невдалих результатів дозволив "Реалу" наблизитися на відстань витягнутої руки. Якщо підопічні Сімеоне в терміновому порядку не повернуться на переможний шлях, ризикують втратити чемпіонський титул. А "Мілан" його вже майже втратив, так як відставання від "Інтера" складає чотири очки. Якщо команда Пьолі програє третій матч поспіль, про боротьбу за "скудетто" можна буде забути.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!