0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Кубковий "Атлетик" і нестримний "Айнтрахт"! Прогноз на 450 тираж

Про прогрес "Атлетика" з приходом Марселіно Тораля ми говорили неодноразово. При цьому в чемпіонаті становище команди суттєво не покращилося, а основний акцент робиться на кубкові турніри. "Атлетик" уже став володарем Суперкубка Іспанії, а в квітні буде можливість поборотися за ще один трофей. У вирішальному поєдинку Кубка-2019/20 підопічні Марселіно зіграють проти "Сосьєдада".

Крім цього, "Атлетик" дійшов до півфіналу Кубка-2020/21. Примітно, що на цій стадії баски змагаються саме з "Леванте". Перший матч був зіграний у Більбао і завершився з рахунком 1-1, а матч-відповідь відбудеться наступного тижня. Що стосується Ла Ліги, то тут суперники вважаються міцними середняками. "Леванте" знаходиться трохи вище після того, як минулого тижня здобув чотири очки у двох матчах проти мадридського "Атлетико".

А в Бундеслізі продовжує дивувати "Айнтрахт". Команда з Франкфурта розігралася настільки, що злетіла вже на четверте місце. У попередньому турі була нокаутована сама "Баварія" (2-1), а безпрограшна серія в чемпіонаті досягла вже 11-ти матчів (+9=2-0). "Айнтрахт" може реально завоювати путівку в Лігу чемпіонів, адже відрив від п'ятого місця становить п'ять очок. Позаду йдуть "Байєр" та обидві "Борусії", а найближчий суперник "Вердер" відстає на 19 очок. Цікаво, що орендований у "Реала" Лука Йович переважно виходить на заміну, а головною зіркою "Айнтрахта" залишається Андре Сілва. Португалець посідає друге місце в турнірі бомбардирів (18 голів), випереджаючи серед інших навіть Ерлінга Холанда.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!