0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Луческу, Гвардіола, Гулліт.

Минулого тижня "Шахтар" завоював Суперкубок України, Роман Яремчук відзначився "дублем" у складі "Бенфіки", а Руслан Малиновський забив гол-красень у ворота "Інтера". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Луческу про Вітіньо

- Йому ще потрібен час. До цього він грав у Бразилії зі своїми співвітчизниками. Зараз йому важко переходити з бразильського чемпіонату в український, де високі швидкості і поруч немає 6-7 бразильців, які думають так само, як і він. Тому має пройти час, щоб він зігрався зі своїми новими партнерами, зрозумів той футбол, у який він повинен грати, як потрібно діяти в різних ситуаціях. Вітіньо має рости і прогресувати за допомогою тренувань і матчів. У нього є якості, що дозволять йому грати за нас ще краще. У мене є терпіння, і я чекатиму, поки він буде готовий.

Гвардіола про відсутність форвардів

- Форварди завжди дещо в стороні від інших і перебувають на своїй хвилі. Разом із воротарями вони утворюють групу гравців, до яких потрібен особливий підхід. Таких хлопців складніше підписати. Нам випала честь мати в складі Серхіо Агуеро протягом багатьох років, але, на жаль, у минулому сезоні у нього були серйозні травми. Ми змогли впоратися без нього, а коли він виходив на поле, нам не доводилося виживати. У нас видатні гравці, але немає такої потужності в атаці, якою володіють "МЮ", "Челсі" або "Тоттенхем". Нам потрібно покладатися на свою командну гру. У нас немає футболіста, який може забити 25 голів за сезон, тому ми повинні робити це всією командою.

Левандовський про переїзд в інший чемпіонат

- У мене немає потреби доводити, що я буду в порядку в іншій лізі. Я можу змагатися з кращими футболістами світу і в рамках Ліги чемпіонів. Мої думки спрямовані виключно на виступи за "Баварію", і я ні про що інше не думаю - тільки про свою команду. Я все ще продовжую грати на топ-рівні та буду залишатися на ньому досить довго. Вік - це лише число. Я почуваюся дуже добре, і зараз у мене найкраща статистика, яку я демонстрував у своїй кар'єрі. Я як гарне вино - з кожним роком стаю все краще, і сподіваюся продовжувати в тому ж дусі ще дуже багато часу.

Гулліт про Золотий м'яч для Канте

- Історія Канте трохи схожа на ситуацію з Франко Барезі. Незважаючи на високий рівень гри, він так і не зміг виграти Золотий м'яч. Форварди завжди крадуть шоу у півзахисників, оскільки забивають голи. Було б добре, якби ще принаймні раз виграв той, хто не перебуває на передніх ролях. Канте грає в прекрасний футбол, і він точно заслуговує визнання.


Ми у Viber!