0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Неймар, Мбаппе, Ібрагімович.

Минулий тиждень ознаменувався довгоочікуваною перемогою збірної України під керівництвом Олександра Петракова. Крім цього, збірна Франції виграла другу в історії Лігу націй. Пропонуємо добірку найцікавіших футбольних висловлювань.

Неймар про збірну Бразилії

- Я думаю, що ЧС-2022 в Катарі стане останнім для мене. Не знаю, чи вистачить мені ментальних сил продовжувати грати на такому рівні надалі. Я роблю все для того, щоб продовжувати виступати якомога довше, все - заради перемог разом зі своєю країною і щоб реалізувати одне з моїх найбільших бажань дитинства. Сподіваюся, що у мене вийде це зробити, і ми станемо чемпіонами світу.

Мбаппе про провал на Євро-2020

- Я ніколи не брав жодного євро за виступи в збірній Франції. Завжди гратиму за свою країну безкоштовно. Але насамперед я ніколи не хотів створювати проблеми. Влітку настав момент, коли я відчув, що починаю ставати проблемою. Інші люди почали відчувати те ж саме. Говорили, що збірна програла через моє его, що я занадто багато хотів. Отже, без мене команда могла перемогти. Найголовніше - це збірна Франції. Якщо збірна Франції буде щасливішою без мене, я готовий піти. Я зустрічався з президентом федерації, ми обговорювали все це. Я сказав йому, що незадоволений тим, що мене ображали і обзивали "мавпою" за нереалізований пенальті у грі зі Швейцарією. Це мене шокувало! При цьому я не заперечую, що це моя помилка. Але я міг би отримати більше підтримки. Я розумію, що відразу після поразки, в запалі, всі дуже розчаровані. Але я просив звернути увагу саме на слова про "мавпу". Втім, зараз найгірші моменти вже позаду. Збірна Франції виграла Лігу націй, що зробило щасливою всю країну.

Тотті про відмову "Реалу"

- Часто згадую той період, коли мною цікавився "Реал" - думаю про це досі. Я часто говорив, що вибір залишитися з "Ромою" був зроблений від чистого серця. У ті моменти, коли ти щасливий у рідному клубі, ти не можеш піти. Але, звісно, озираючись назад, я сумніваюся, що рішення залишитися в "Ромі" було правильним. Сумніви залишаються до цих пір. Мадридський "Реал" - єдиний інший клуб, куди я міг перейти. Єдиний! Досвід в іншій країні міг би стати чимось особливим для мене та моєї сім'ї.

Ібрагімович про скудетто

- Питання про те, хто виграє чемпіонат Італії в цьому сезоні, дивне. В якій команді грає Златан? Він грає за "Мілан". Значить і чемпіонат виграє "Мілан". У 40 років я відчуваю себе молодим. У мене є невеликі проблеми, але вони легко вирішуються.

Бензема про Золотий м'яч і молоді "Реала"

- Футбол змінюється, і в Мадриді з'явилося чимало висококласних хлопців, які є майбутнім команди і клубу. Вони мають взяти на себе відповідальність грати за "Реал" - найкращий клуб світу, в якому ви зобов'язані перемагати і завойовувати титули. Молоді хлопці бачать у мені старшого брата, і я допомагаю їм чим можу. Я роблю це на полі і за його межами. Що стосується Золотого м'яча, то я мріяв його виграти з дитинства, це мрія всіх футболістів. Це правда, що найважливіше у футболі - команда, але коли ви допомагаєте своїй команді перемагати, коли ви граєте важливі матчі і забиваєте багато голів, наступний крок - отримати Золотий м'яч. Звичайно, я зроблю все можливе, і я працюватиму якомога старанніше, аби здобути цей великий трофей. У мене ще є шанси. Маю велику надію, що одного разу виграю його і здійсню цю мрію, про яку мрію з дитинства.

Тухель про Золотий м'яч для Жоржиньо

- Жоржиньо заслуговує виграти Золотий м'яч. Він дуже розумний гравець, мені приємно бути його тренером. У нього прекрасне розуміння футболу. Втім, індивідуальні нагороди для мене не мають особливого значення, тому що неможливо порівнювати футболістів різних позицій. Звісно, я б хотів, щоб хтось із моїх футболістів завоював цю нагороду, адже я розумію, який ефект від цього буде. Однак загалом це не дуже важливо.

Бейл про захоплення гольфом

- У "Реалі" в гольф грають тільки двоє - я і Тібо Куртуа. Я номер один у команді, Тібо не кращий за мене. Коли є можливість відвідати турнір із гольфу, то я користуюся цією нагодою. Атмосфера, глядачі, гарна погода - все це чудово. До того ж усі хлопці дуже добре грають. Неймовірно, наскільки гольфісти проявляють себе, перебуваючи під тиском. Футбол теж цим відрізняється, тому що тиск теж присутня. Однак гольф - значно інтелектуальніша гра. Тут я відчуваю навіть більше тиску, ніж на стадіоні, де присутні 80 тисяч глядачів.


Ми у Viber!