0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шотландія - Україна: битва за перше місце!

Збірна України не гратиме на світовій першості в Катарі, але життя триває, і тепер підопічні Олександра Петракова повністю зосереджені на Лізі націй. Не потрапила на ЧС-2022 і збірна Шотландії, яка у плей-офф програла саме українській команді. Той пам'ятний матч проходив у Глазго на початку літа і завершився феєричною перемогою збірної України з рахунком 3-1.

Тепер Україна та Шотландія змагаються за путівку до найсильнішого дивізіону Ліги націй. Наразі команда Петракова лідирує в своїй групі, де крім українців і шотландців також виступають Ірландія та Вірменія. Україна вдало стартувала на полі ірландців (1-0), переконливо обіграла Вірменію (3-0) і поділила очки з Ірландією у формально домашньому поєдинку (1-1). Шотландія двічі переграла Вірменію (2-0 і 4-1), а от на полі ірландців зазнала гучного фіаско (0-3).

Через травми Олександр Петраков залишився без кількох провідних виконавців. У єврокубковому матчі проти "Фенербахче" серйозних пошкоджень зазнали динамівці Бущан і Шапаренко, також травмовані Зінченко і Соболь. Отже, ми залишилися без двох центральних півзахисників та основного голкіпера. Цікаво, кому Петраков довірить місце у воротах - рівні шанси зіграти з перших хвилин мають Трубін, Різник і Лунін.

За Шотландію через проблеми з коліном не зіграє головна зірка команди - лівий захисник "Ліверпуля" Робертсон. Проте всі інші шотландські лідери готові до бою. В тому числі - основний півзахисник "МЮ" Мактоміней, а також захисники Паттерсон і Тірні з "Евертона" та "Арсеналу" відповідно.

Матч Шотландія - Україна відкриває програму 979 тиражу лотереї "Спортпрогноз". Ставки на цей тираж можна зробити будь-якої миті безпосередньо на нашому сайті. Завершення прийому ставок - 21 вересня о 21:25. Початок трансляції на каналі ICTV - о 21:40. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!