0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Бразилія - Сербія: чи можна спинити пентакампіонів? Прогноз на 43 тираж

Бразильці вважаються головними фаворитами чемпіонату світу, тепер потрібно підтверджувати цей високий статус. Зробити це буде непросто, але легкої прогулянки в Катарі ніхто й не чекає. У збірної Бразилії фантастичний склад, де фактично немає слабких місць. Шалена конкуренція починається з воротарської лінії, де на місце в старті претендують основні голкіпери "Ліверпуля" і "Манчестер Сіті". А лідером, як завжди, буде Неймар, заряджений на головну перемогу у своєму житті.

Втім, збірна Сербії теж укомплектована дуже непогано, і вона теж здатна "вистрілити" на цьому турнірі. У кожній лінії присутні лідери, які точно не злякаються бразильців. Дуже високий рівень мають Міленкович-Савич із "Лаціо", Тадіч із "Аякса", Влахович і Костіч із "Ювентуса". Серби здатні вирішувати серйозні задачі, а от чи зможуть вони зупинити п'ятиразових чемпіонів світу, дізнаємося зовсім скоро.

Одеський "Чорноморець" нарешті проводить домашні матчі на рідному стадіоні, але найголовніше полягає в тому, що команда Романа Григорчука нарешті перемагає. "Моряки" виграли дві останні зустрічі - у "Миная" (1-0) і "Львова" (2-0). Ці перемоги допомогли нарешті зрушити з останнього місця, і зараз "Чорноморець" посідає 14-ту сходинку. Тим часом "Металіст" іде десятим, маючи на шість очок більше. Але в пасиві харків'ян безвиграшна серія з шести матчів (+0=2-4), тому більше шансів на перемогу мають господарі.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!